Sportágspecifikus kvízek, Olimpiai bajnokok, sportlegendák és elismert sportvezetők a Tippmix standján a Digital-Media Hungary-n.

Sportágspecifikus kvízek, Olimpiai bajnokok, sportlegendák és elismert sportvezetők a Tippmix standján a Digital-Media Hungary-n.
A Tippmix „sportos” beszélgetésekkel, sportágspecifikus kvízekkel és különleges, megnyerhető sportrelikviákkal várta a hazai média-marketing szcénát. Az egyedi konferencia betétprogram keretén belül, olyan „ismerősökkel” is találkozhatott a közönség, mint az olimpiai bajnok Dunai Antal és Székely Bulcsú vagy az Európa-bajnok Pálinger Katalin.

Sportágspecifikus kvízek és értékes nyeremények

A Tippmix legfőbb célja a márka értékének növelése mellett, kimondottan a hazai és nemzetközi sport népszerűsítése. Ennek érdekében a különböző sportszakmai beszélgetések mentén egy sportágspecifikus kvízzel is készültek, aminek folyamán olyan izgalmas és értékes relikviák találtak nyertesre, mint a dedikált mezek, labdák, vagy például a férfi vízilabda válogatott úszódressze.
A látogatók öt féle kvízből választhattak; labdarúgás, kézilabda, vízilabda, kosárlabda és jégkorong témában. Az adott kvíz nyertesének minden esetben a sportág képviseletében megjelenő előadó adta át ünnepélyes keretek között a nyereményt. A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása alapján, több, mint száz játékos vett részt a vetélkedőben, ezzel színesítve a konferencia programját.

Sportszakmai beszélgetések, humorral és „jó sztorikkal” tűzdelve

A sportszakmai beszélgetéseken olyan nívós előadók képviseltették magukat mint, az olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok kézilabdakapus Pálinger Katalin, az olimpiai bajnok és ezüstcipős labdarúgó Dunai Antal, Székely Bulcsú, olimpiai bajnok, valamint a Magyar Vízilabda Szövetség utánpótlás-bizottságának elnöke, a Magyar Jégkorong Szövetség kommunikációs vezetője dr. Fodor Ádám, illetve az Alba Fehérvár kosárlabda csapatának sportigazgatója, Simon Balázs és válogatott bedobója, Pongó Marcell. A beszélgetések során egyszerre volt jelen a szakmaiság, a humor és a baráti hangulat. Szó esett többek között az egyéni edzések fontosságáról, melyre Dunai Antal és Pongó Marcell is egyaránt felhívta a figyelmet, a magyar jégkorong válogatott soron következő történelmi mérkőzéséről Kanada ellen, ahol több mint tízezer ember szurkolhat a csapatnak, illetve Pálinger Katalintól és Székely Bulcsútól megtudhattuk, hogy válhat a profi sportolóból, profi sportvezető.

Pálinger Katalin és Éless Dénes

A Tippmix stand látogatóinak a két napos program alkalmával esélyük nyílt közelebb kerülni és betekintést nyerni a hazai labdajátékok, valószínűleg kedvenc sportáguk valamelyikébe, az igazán szerencsések a szórakoztató programok mellett pedig egy különleges sportrelikviával is gazdagodtak.

Székely Bulcsú
Dunai Antal

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!