Sásdi Helga felkerült a világ egyik legrangosabb női reklámipari listájára

Sásdi Helga felkerült a világ egyik legrangosabb női reklámipari listájára
A nemzetközi kommunikációs szcéna egyik vezető médiuma, a New York-i központú Ad Age hétfőn publikálta Leading Women 2023 listáját, amin először van magyar szereplő. Az iparág meghatározó női vezetőit bemutató gyűjtésben Sásdi Helga, a Publicis Groupe Hungary CEO-ja, a magyar, cseh és lengyel tudásközpontokat egyesítő Publicis Le Pont társvezetője és a Nyitottak vagyunk civil szervezet igazgatósági elnöke szerepel.

Az idei Ad Age Leading Women 40-es listáján olyan női vezetőket díjaztak a világ minden tájáról, akik vezetőként a változás úttörői, a haladás elkötelezettjei, kiemelkedő szakmai eredményeket értek el, miközben társadalmi és környezeti problémákkal is foglalkoztak. A több mint 25 éve alapított, de a globális színtérre csak 2022-ben belépő díjra elsőként került fel magyar női vezető Sásdi Helga személyében. A szakmai zsűri a jelöltek elmúlt 12 hónapban elért eredményei alapján választotta ki a győzteseket.

Üzleti szempontból minden eddiginél sikeresebb évet tudhat maga mögött Sásdi Helga. A Publicis Groupe Hungary Magyarország legnagyobb kreatív- és médiaipari műhelye, egy globális digitális tudásközpont, ahol CEO-ként egy több mint 350 fős, 35 nemzetiségű csapatot irányít, a Publicis Le Pont társvezetőjeként egy 700 fős nemzetközi csapattal dolgozik együtt. Digitális szakértő, üzleti stratéga és felsővezető, a sokszínűség, a nyitottság és a befogadás értékeinek élharcosa. Idén januártól Magyarország legnagyobb DEI*-szervezete, a Nyitottak vagyunk igazgatótanácsának elnöke pro bono alapon. A Publicis Groupe Hungary a sokszínű és befogadó vállalati kultúra első számú képviselője, a női vezetők arányában az egyik legdiverzifikáltabb cég az iparágban.

A hat ismert ügynökségi márkát (Leo Burnett, Publicis, Saatchi & Saatchi, Starcom, Performics, Zenith) egyesítő Publicis Groupe Hungary öt különböző szakterületet fed le budapesti irodájából, a kreatív és média üzletágak mellett e-commerce, kontent és produkciós feladatokat lát el a több mint 350 fős csapat. A Publicis Le Pont a Publicis Groupe Csehországban, Lengyelországban és Magyarországon található kompetencia központjait egyesítő 700 fős formáció főleg CRM, adatelemzési, fejlesztési, technológiai, kereskedelmi, produkciós, digitális tartalomstratégia és agilis kreativitás területeken kínál megoldásokat nemzetközi ügyfelei számára.

“Fiatalkoromban eldöntöttem, hogy New York-ban szeretnék dolgozni, ezért 2007-ben fogtam minden megtakarított pénzemet, és elmentem New Yorkba turistavízummal. Kitartó és leleményes voltam, és meg is lett az első kinti munkám. Nagyon fontos visszajelzés ez a díj az akkori és a mostani önmagamnak is, hiszen New Yorkban vehetem majd át személyesen az elismerést. Köszönöm minden kollégámnak, különösen a rendkívül támogató és profi menedzsmentnek, hogy fontos társadalmi értékeket képviselve, egy folyamatosan bővülő nemzetközi csapatban tudunk Budapestről világszínvonalon dolgozni.” – mondta Sásdi Helga.

Sásdi Helga olyan nemzetközi szakmai hírességekkel került egy listára, mint a Youtube globális marketing vezetője, az ABC News elnöke, a TikTok globális operatív vezetője vagy a Moderna márkaigazgatója.

Az Ad Age-ről

Az 1930-ban alapított amerikai Ad Age (korábban Advertising Age) a globális marketing- és médiaközösség egyik vezető hír-, elemzői- és inspirációs forrása. Olyan globális médiamárka, amely a kreativitásra, az adatokra és elemzésekre, az emberekre és a kultúrára, valamint az innovációra és az előrejelzésekre összpontosít.

"Ez az elismerés csak megerősít abban, hogy jó az irány és folytatni kell az elkezdett utat, mert igenis lehet nemzetközi sikertörténetet építeni a kelet-közép-európai régióból. Ehhez viszont elengedhetetlen egy olyan sokszínű és nyitott csapat, mint ami nálunk van. Nagyon inspiráló ilyen vezetőséggel ésennyi tehetséges kollégával közösen gondolkodni és fejlődni. Ez az elismerés egy közös siker, ami igazolja azt, hogy nyitottnak és elfogadónak lenni nem csak alapvető értékünk, hanem üzletileg is csak erősít minket." - tette hozzá Sásdi Helga.

Az Ad Age Leading Women 2023 díjátadót augusztus 8-án tartják New Yorkban a Rockefeller Plazaban.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!