Saját márkanagykövettel indítja új marketing és reklámkampányát a Candy

Saját márkanagykövettel indítja új marketing és reklámkampányát a Candy
Átfogó marketing- és reklámkampányt indít a Candy márka Magyarországon. Az okos háztartási eszközöket forgalmazó Candy Hoover Hungary Kft. az ismert gasztroguru, Gianni Annoni személyében saját márkanagykövettel kezdi meg a munkát. A vállalat számára fontos volt, hogy az olasz gyökerekkel rendelkező márka a hamisíthatatlan olasz életérzést, az okos megoldásokat, az energiahatékony működést, a termékekre jellemző egyediséget és praktikusságot, illetve a mindenki számára elérhetőséget hangsúlyozni képes, hiteles arcot találjon.

Jelentős mérföldkőhöz érkezett új marketing- és reklámkampányával a Candy. Az okos háztartási eszközöket kínáló vállalat nagyszabású brandnépszerűsítő és a felhasználói körben ismertséget növelő akciója során – 2002-es magyarországi piacra lépése óta először – saját márkanagykövettel dolgozik együtt. A jövőben így Gianni Annonival találkozhatunk a termékeik arcaként a city lightokon, balusztrádokon, járműreklámokon, vagy éppen a közösségi médiás hirdetésekben.

„Nem volt kérdés, hogy az olasz gyökerű Candy esetében egy, az itáliai életérzést, a könnyedséget, az energiahatékonyságot, az egyediséget és a praktikusságot, valamint a mindenki számára elérhetőséget hangsúlyozni képes márkanagykövetet keressünk, hiszen számunkra ezek fontos alapértékek" – hangsúlyozta ki Rózsa Márton, a Candy Hoover Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

A digitalizáció előretörésével az okos megoldások is egyre népszerűbbek a háztartási gépeket vásárlók körében.

„A háztartási eszközök piaca is folyamatosan változik; egyre több okos készülék jelenik meg a piacon" – folytatta az ügyvezető igazgató. „A Candy termékei ma már számos olyan smart funkcióval rendelkeznek, amelyek igazi felhasználói élményt nyújtanak, és jól átlátható megoldásaikkal közvetítik az olaszos könnyedséget is. Ráadásul az ökológiai lábnyom csökkentésében, tehát a fenntarthatóság terén is segítik tulajdonosaikat. A fentieket fókuszban tartva arra törekszünk, hogy a márkánk a hazai piacon egyre népszerűbbé váljon. Hiszünk benne, hogy a most indított marketing- és reklámkampányunk, illetve a Giannival kötött márkanagyköveti együttműködés olyan eszközök, amelyek támogatni fogják törekvéseinket."

Gianni Annoni nemcsak gasztronómiai szakemberként és étteremtulajdonosként, hanem mindennapi felhasználóként is kapcsolatban volt már szülőhazája egyik legismertebb háztartási gépeket gyártó brandjével.

„Mikor még Olaszországban éltem, többféle Candy termékünk is volt otthon. Sőt, a mai napig a fülemben cseng az egyik régi tévéreklámjuk dallamos szövege. Nagyon tetszik a márka megújult üzenete és filozófiája, illetve az is, hogy az okos megoldások, illetve a fenntarthatóság terén is egyre innovatívabb megoldásokat nyújtanak a felhasználók számára. Éppen utóbbi szempontok, na és persze a „közös múlt", az olasz gyökerek miatt is vállaltam el szívesen ezt a szakmai partnerséget" – nyilatkozta Gianni a márkanagyköveti megállapodás hivatalos aláírását követően.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!