R2B2: Hozamoptimalizás az outsourcingban

R2B2: Hozamoptimalizás az outsourcingban
Az online hirdetési felületek értékesítéséből származó bevételek optimalizálása egy véget nem érő harc az idővel. Online minden nagyon gyorsan történik:a feltételek, a környezet, sőt még a technológia is gyorsan változik. A vásárlások valós idejű aukciókon történnek és mindössze ezredmásodpercekig tartanak. És amilyen gyorsan a lehetőségeket nyereséggé lehet alakítani, a kudarcokat és veszteségeket is épp ilyen gyorsan elszenvedhetjük. (X)

Képes-e egy cég házon belül, saját csapatával úgy megközelíteni ezt a kihívást, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el? Hogyan navigálhat ügyesen az online dzsungelben, és hogyan tudja fenntartható módon a legtöbbet kihozni a hirdetési felületek értékesítéséből?

Az R2B2-nál nagyon régóta, következetesen és átfogóan a bevételre koncentrálunk. Kiterjedt tapasztalatokat szereztünk mintegy 750 000 kisebb weboldalból álló hálózat bevételszerzésének automatizálásában, az elmúlt nyolc évben pedig dolgoztunk együtt a havi több mint 50 millió oldalmegtekintést elérő nagyobb kiadókkal is.

A mi feladatunk a hirdetési felületek hozamának a felügyelete. Megkeressük a szűk keresztmetszeteket és a gyenge pontokat a meglévő beállításokban, és kijavítjuk ezeket a kis hibákat. Általában már ez az első lépés is elegendő ahhoz, hogy érezhető teljesítménynövekedéssel lepjük meg ügyfeleinket.

A rendelkezésre álló hirdetési felületet több mint 10 globális automatikus aukciós platformmal kapcsoljuk össze, amelyek összesítik az összes szegmens hirdetési igényét, a kis és nagy hirdetőktől az ügynökségeken át a speciális ajánlattevőkig.

Szakembereink algoritmusok segítségével folyamatosan figyelemmel kísérik a kiadók portfóliójának teljesítményét, és egy kudarc vagy nyereségcsökkenés esetén azonnal reagálnak, olyan megoldásokat kínálva, amelyek a legtöbb esetben a kiadók beavatkozása nélkül is megvalósíthatók. Fejlesztőink és elemzőink biztosítják, hogy a globális rendszerekhez való csatlakozás mindig naprakész legyen.

Tapasztalataink alapján tudjuk, hogy a növekedés lehetősége mindig megvan az Interneten. Ez részben azért van, mert a környezet nagyon gyorsan változik, amire egyesek tudnak reagálni, mások meg nem. Tisztában vagyunk vele, mennyire fontos, hogy a változásokra felkészülten reagáljunk.

A kiadók maximális hozamának biztosítása érdekében az R2B2 holisztikus megközelítést alkalmaz, diverzifikálja a bevételeket, és magasan képzett csapatával képes a kínálkozó lehetőségeket gyorsan és megbízhatóan előnnyé fordítani.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!