Próbára tesz a dörzsölt főnök?

Próbára tesz a dörzsölt főnök?
Egyedi megoldással, interaktív tájékoztató videókkal dolgozzák fel a jogszerű foglalkoztatás témáját. A „LEGYEN OKÉ” kampány keretében egy videós felületen egy felvételi beszélgetésbe csöppennek a nézők, akik az álláskereső szemszögéből látják, sőt, a döntéseikkel irányíthatják a történetet.

A munkaszerződés, a szabadság, a fizetés, a munka- és pihenőidő csupa hétköznapi, mindenki életében előforduló fogalmak – mégis évente számtalan visszaélésre derítenek fényt a hatóságok. Ezek legtöbbje a munkavállalók kárára történik, és sajnos gyakran információhiányból fakadnak. Az esetek döntő többsége orvosolható lenne, ha az emberek felkészültebbek, tudatosabbak lennének a munkavállalás során. Egy egyedi interaktív eszköz most ebben próbál segíteni, egy fiktív videós állásinterjú formájában.

A szituáció, amiben egy nagyképű, nárcisztikus és passzív-agresszív autókereskedővel folytatott állásinterjú során kell helyt állni, a legtapasztaltabb álláskeresőket és munkavállalókat is megizzasztja. A néző, aki döntéseivel aktív alakítója is a történetnek, tíz kérdés-válasz során teheti próbára tudását és tájékozottságát. A cél nem csak a történet végigjátszása, hanem az ismeretszerzés is.

Az interaktív videót a kampany.munka.hu/kampany/legpengebbjelolt/ oldalon próbálhatják ki az érdeklődők, ahogy azt az indulás óta már több ezren meg is tették.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!