Princzkel Alexandra a memoQ Fordítástechnológiai Zrt. marketingcsapatának élén

Princzkel Alexandra a memoQ Fordítástechnológiai Zrt. marketingcsapatának élén
A tavaly novemberben kinevezett szakember felel a vállalat teljes körű marketingtevékenységéért, valamint a marketingstratégia átalakításáért és megvalósításáért.

Princzkel Alexandra több mint tízéves tapasztalattal rendelkezik az inbound és outbound marketing területén. A média-, telekommunikáció- és informatikai szektorban szerzett szakértelmét felhasználva egyik fő feladata a memoQ Zrt. marketingstratégiájának átalakítása és vállalati folyamatokba történő integrálása.

A szakember 2018-ban csatlakozott a céghez. Inbound marketingesként meghonosította a cégben a tartalommarketing-alapú ügyfélszerzést. Később, már digitális marketing csoportvezetőként kollégáival implementálta azt a CRM-rendszert és azokat a marketingautomatizációs folyamatokat, amelyek ma alapját képezik egy jövőt álló üzleti intelligencia-alapú működés kialakításának. Az átalakítási munka részeként az online marketing és termékmarketing csapat is átalakul, és új csapattagokkal fog bővülni, valamint nemrégiben alakítottak ki egy market intelligence csapatot is, amely a vállalat adatalapú döntéshozatalát erősíti meg a következő két évben.

A fentieken túlmenően ő felel csapatával a memoQ Zrt. marketingjének minden további aspektusáért: a márkaépítésért, a digitális és offline marketingért, illetve a pr-ért és a rendezvényekért. Célja, hogy ne csupán vezetőként, hanem mentorként is támogassa csapatát, megteremtve ezzel a baráti légkör és a professzionalitás tökéletes kombinációját. A folyamatosan bővülő marketingcsapat ambiciózus célkitűzései között szerepel a termékmarketing, az analitika, a teljesítménymérés és a tartalommarketing területek továbbfejlesztése, valamint a memoQ fordítástámogató szoftver pozíciójának erősítése a nemzetközi piacon - írják.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!