Pr-ügynökséget választott a Péntech

Pr-ügynökséget választott a Péntech
A Clue PR ügynökséget választotta kommunikációs partnerének a Péntech. A megbízás magában foglalja a márka ismeretségének növelését, a pr- és marketingstratégia elkészítését, valamint pr-kampányok tervezését és megvalósítását.

A Péntech elsődleges küldetése, hogy a felesleges papírmunkákat kikerülve megkönnyítse a vállalatok pénzügyi menedzsmentjét. Olyan digitális pénzügyi termékeket kínálnak, amelyek segítségével a hazai kis- és középvállalkozások gyorsan és kényelmesen intézhetik finanszírozási folyamataikat.

A járvány okozta válság a hazai KKV-k likviditását is erősen befolyásolta, a Péntech által fejlesztett megoldások nekik nyújtanak segítséget, akár faktoring, akár online hitelezés formájában - írják.

„A Clue PR-nél nem véletlenül mottónk az új technológiák ügynöksége, hiszen a technika fejlődését a kommunikáció minden területén követnünk kell. A vírushelyzet még inkább megmutatta, hogy a jövőben a pénzügyeink intézése egyre inkább az online térbe terelődik. A Péntech megoldásai pedig ezt az irányt képviselik, így az együttműködés keretében a szolgáltatásuk széles körű ismeretére fogunk fókuszálni" – mondta Körömi János, a Clue PR ügyvezetője.

„Elsősorban azért választottuk a sajtókommunikációs feladatok ellátására a Clue PR ügynökséget, mert referenciáikból és beszélgetéseink alapján is látszik, hogy közel áll hozzájuk mind a fintech, mind pedig a faktoring. Minél több hazai vállalkozásnak szeretnénk segíteni pénzügyeik gyors és egyszerű menedzsmentjében, ehhez pedig elengedhetetlen egy széleskörű sajtójelenlét. Lengyel terjeszkedésünk során is számítunk majd a közös munkára" – mondta Berényi Benjámin, a Péntech társalapító-ügyvezető igazgatója.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: clue pr, péntech