Partnerséget jelentett be a Pinterest és a Httpool by Aleph

Partnerséget jelentett be a Pinterest és a Httpool by Aleph
Bejelentette együttműködését a Httpool by Aleph, a világ egyik vezető digitális hirdetésekkel foglalkozó vállalata és a Pinterest, vizuális inspirációs platform. A partnerséggel a Httpool by Aleph ügyfélköre a közép- és kelet-európai régióban is megismerheti a Pinterest hirdetési megoldásait. A Httpool by Aleph feladata az ügyfelek kezelése és támogatása azokban az országokban, ahol a Pinterest hirdetési szolgáltatásai jelenleg nem elérhetőek. A régióban működő ügyfelek mostantól közvetlenül érhetik el a Pinterest aktív közönségét - olyan csoportokhoz szólhatnak, akik különböző márkákból szeretnének inspirálódni a platformon.

Havonta több mint 460 millióan keresik fel a Pinterestet, hogy különböző termékeket és szolgáltatásokat fedezzenek fel, öltözködési- és lakberendezési tippeket találjanak, vagy a következő nyaralásukhoz merítsenek ihletet. A hirdetők is szeretnének ennek a felfedezésnek részesei lenni, ez pedig azonos a felhasználók céljaival, akik különböző márkákat keresnek az inspirációs folyamathoz. A Httpool by Aleph először kínál ügyfeleinek olyan hirdetési lehetőséget a Pinteresten, ahol legfontosabb közönségüket érhetik el, végig támogatva őket a felfedezéstől a döntésükig.

„A Pinterest egyedülálló, a teljes digitális marketing eszköztárat lefedő platform, ahol a hirdetések egyedi tartalomként szolgálhatnak. Izgatottak vagyunk az együttműködés kapcsán, biztosak vagyunk abban, hogy új értékeket nyújtunk a felhasználóinknak. A Pinterest a hirdetőket azokkal a fogyasztókkal kapcsolja össze, akik saját elhatározásból szeretnék megismerni a márkákat. A Httpool by Aleph széles ügyfélkörének globális elérése segít új partnereket hozni a platformra, és lehetővé teszi, hogy még relevánsabb tartalmakkal szolgáljunk látogatóinknak" - mondta el Bill Watkins, a Pinterest CRO-ja.

„Nagyon örülünk, hogy ezzel az együttműködéssel segíthetjük 21 000 vállalkozásból álló hálózatunkat, akik így tovább növekedhetnek és még jobb eredményeket érhetnek el. A Pinterest egy differenciált platform, ahol a felhasználók aktívak és vásárolni jönnek. Ügyfeleinknek most lehetőségük nyílik, hogy a márkaismertség növelésétől a vásárlási konverziókig mindent elérjenek a platformon, miközben a Pinterest számára hozzáférést biztosítunk a világ leggyorsabban növekvő piacaihoz" - mondta el Gaston Taratuta, az Aleph alapítója és vezérigazgatója.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!