PREXA 2023: bejelentette a zsűri névsorát és meghosszabbította a határidőt az MPRSZ

PREXA 2023: bejelentette a zsűri névsorát és meghosszabbította a határidőt az MPRSZ
A Magyar PR Szövetség bejelentette a PR Excellence Hungary Award (PREXA) pályázat nevezési határidejének meghosszabbítását. A PR-szakembereknek mostantól legkésőbb 2023. május 9-ig van lehetőségük arra, hogy nevezzenek a rangos díjra. A szövetség a szakmai zsűri névsorát is közzétette.

A pályázatokat mostantól a rendes nevezési időszakban 2023. május 2-ig lehet benyújtani, a késői jelentkezési (late entry) időszak pedig május 3-tól május 9-ig tart. Az előzsűriből és főzsűriből álló szakmai zsűri hét szempont alapján értékeli majd a pályázatokat. A shortlist eredményhirdetésére május 22-én kerül sor, az előzsűri által kiválasztott pályaműveket pedig május 30-án, egy háromperces prezentáció keretében mutatják be a nevezők a zsűri és a közönség számára. A győzteseket 2023. június 21-én hirdetik ki.

Gáspár Bence, a PREXA zsűrijének elnöke, az OTP Bank kommunikációs vezetője, az MPRSZ alelnöke elmondta: „A PREXA a legjobb fórum arra, hogy a kommunikációs műhelyek bemutassák és megméressék az elmúlt időszak PR-megoldásait. Nagyon várom a pályázatokat és a shortlist-re kerülő PR megoldások bemutatóit, mert ezek nem csak a kommunikációs innováció legfrissebb képviselői, hanem az egymástól tanulás és a szakmán belüli kapcsolatépítés katalizátora is.”

A győztesek idén még nagyobb eséllyel pályázhatnak a Kreatív által minden évben kiosztott APEX díjra, mivel a PREXA díjak súlyát idén 3,5-re emelték. A kampányok mellett a zsűri az Év Kiváló PR-szakembere díjat és a 35 év alatti legkiválóbb PR-szakembernek járó elismerést is kiosztja. Az MPRSZ kihirdeti az Év Ügynökségét is.

A pályázati kiírás és a nevezési díjak elérhetők itt.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!