Nyolc díjat zsebelt be a rendezvényszervezők Oscar-ján a Lounge Group – Visual Europe Group

Nyolc díjat zsebelt be a rendezvényszervezők Oscar-ján a Lounge Group – Visual Europe Group
Drónshow, tűzijáték, világbajnokság, koncert, expó és az egyetemes egyház vezetőjének fogadása – a Lounge Group és a cégcsoporthoz tartozó Visual Europe Group eseményei összesen három arany, négy ezüst és egy bronz díjat nyertek a rendezvényszervezés és az élményalapú marketing egyik legrangosabb versenyének számító Eventex Awards-on.

Tizennegyedik alkalommal díjazta a világ legjobb rendezvényeit az Eventex Awards, amely a szakma kreatív, innovatív és hatékony megoldásainak elismerésére jött létre. Az idei versenyre rekordszámú – 62 országból összesen 1207 – nevezés érkezett. A Lounge Group – Visual Europe Group, Magyarország legnagyobb ügynökségi csoportjának eseményei nyolc kategóriában jutottak a legjobbak közé, majd nyertek díjakat.

„Büszkék vagyunk rá, hogy nemcsak hazai, hanem világszinten is kiemelt fontosságú események szervezőjeként van jelen cégcsoportunk a rendezvényszervezők és ügynökségek között. Ezek a sikerek is azt bizonyítják, hogy szükség van arra, hogy ilyen méretű és típusú rendezvényeknek Magyarország adjon helyet és biztosítson infrastruktúrát, ami az országimázs építését szolgálja” – mondta el Balásy Gyula, a Lounge Group tulajdonosa.

A Szent István-napi tűzijátékot a Ceremony, a Planet Budapest Fenntarthatósági Expó és Élményprogramot az Educational Event, az atlétikai világbajnokságot pedig a Sporting Event kategóriában jutalmazták arany díjjal. Ezüsttel ismerték el az Eurojackpot Szuperkoncertet a Concert, a pápalátogatást a Public Event, a Taste of Transylvania Gasztrófesztiválon rendezett drónshow-t a Use of Technology kategóriában, míg a Heim Pál Gyermekkórház Mikulás-napi programján rendezett drónshow-t a CSR Experience csoportban szereplő események között ezüsttel, az Event Marketing döntősei között pedig bronzzal díjazták.

„Az Eventex-díj mostani kiírásában rekordszámú pályamű érkezett, amelyek - a megvalósítást, az úttörő technológiákat, valamint a látványos helyszíneket tekintve - egytől egyig lenyűgöztek bennünket. A minőségi munkára ráadásul a világ minden szegletéből láthattunk példát, hiszen minden évben új országok csatlakoznak az Eventex Awards családhoz, egyedi kivitelezéseikkel gazdagítva a versenyt. Ez a sokszínűség az, ami igazán kivételessé tesz bennünket. A teljes Eventex csapat nevében szeretnék gratulálni a nyerteseknek!” – kommentálta az eredményhirdetést Ovanes Ovanessian, az Eventex Awards társalapítója.

 

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Molnár Máté

2022 óta dolgozik a Lounge Groupnál, jelenleg vállalati kommunikációs vezető pozícióban. Csapatához tartozik a cégcsoport külső és belső kommunikációs feladatainak ellátása. Tanulmányait Szegeden …