Németországi üzletfejlesztési program indul digitális egészségügyi cégek részére

Németországi üzletfejlesztési program indul digitális egészségügyi cégek részére
Augusztustól indul a Startup Campus németországi üzletfejlesztési programjának őszi szemesztere. A hat hónapos program célja a német piacra lépés első mérföldkövének elérése a 2023. év elejéig. A jelentkezőknek a teljeskörű üzletfejlesztési támogatáson túl arra is lehetőségük nyílik, hogy bemutatkozzanak a világ legnagyobb egészségügyi kiállításán, a düsseldorfi MEDICA-n.

A Német leányvállalat mint szolgáltatás elnevezésű program a sikeres üzletfejlesztés minden aspektusát lefedi, úgymint értékesítési és disztribúciós csatornák kialakítása, német nyelvű marketingkommunikáció kiépítése, állandó helyi képviselet, valamint kiállítói részvétel a MEDICA 2022 vásáron. Mindezt, a Münchenben és Berlinben lévő képviselet biztosítása mellett, egy német anyanyelvű szakértői csapat segíti.

„Németország a digitális egészségügyi innováció egyik legfontosabb piaca, azonban a bonyolult bürokrácia és a jogi rendszer miatt köztudottan nehéz belépni″ - mondta Galla Zoltán, a Startup Campus németországi irodájának vezérigazgatója. „A mi küldetésünk az, hogy programunkkal segítsünk az innovatív termékkel vagy szolgáltatással rendelkező cégeknek eligazodni ebben a rendszerben, láthatóságot szerezni a német piacon és kapcsolatba lépni az első német ügyfeleikkel.″

Az Startup Campus Germany GmbH évek óta támogatja a kis- és középvállalkozásokat. Eddig 8 európai országból, több mint 50 cégnek nyújtott segítséget a németországi működés megkezdésében. Bizonyítottan sikeres tevékenységével így megfelelő partner lehet azon vállalatok számára, akik a külpiaci terjeszkedésük elindításában gondolkodnak.

A németországi üzletfejlesztési program őszi szemesztere augusztus 1-jén indul.

További információért és jelentkezésért látogasson el a www.startupcampusgermany.com/fallsemester2022 weboldalra.

Kép: Pixabay.com

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!