Németh Béla a Republic Group élén

Németh Béla a Republic Group élén
Barna Tamás korábbi ügyvezető igazgatósági elnökként továbbra is aktívan részt vesz az ügynökség működtetésében.

Németh Béla a világ harmadik legnagyobb médiaügynökségi csoportjának, az IPG Mediabrands Magyarországnak ügyvezető igazgatója volt 2019-ig, ahol egyben a CEE Regionális igazgató pozícióját is betöltötte. A cégcsoport magyarországi vezetőjeként komplex, minden kommunikációs területet lefedni képes ügynökségi csoportot hozott létre, amelyhez többek között a Universal McCann, az Initiative és a Magna is tartozott. Vezetése alatt olyan kiemelt ügyfelekkel dolgozott együtt, mint az Unilever, a Béres, a Porsche Hungária, a TEVA, az Euronics, vagy a Tesco.

„Multinacionális szemlélet helyi tapasztalattal megtámogatva egy hálózat központi nyűgje nélkül. Hatalmas előnyt jelent ügyfeleink számára, hogy magyar ügynökségként dinamikus, reszponzív és költséghatékony megoldásokat nyújtunk nemzetközi színvonalon.” Röviden így hangzik a szakember víziója, amelyet már az elmúlt másfél évben külső tanácsadóként a Republic-kal közös munkája során alkalmazott, és nagy szerepet játszott a CHERRISK németországi piacra lépésben.

„Célom, hogy a Republic Group továbbra is megkerülhetetlen kreatív- és stratégia szaktekintélye legyen a magyar kommunikációs iparnak, akivel mindenki szeretne együtt dolgozni, és aki vezető szerepénél fogva méltó módon segíti az egész iparágát, annak közös céljai elérése érdekében” - mondta a kinevezés kapcsán az új ügyvezető igazgató. „A Republic-tól azt remélem, hogy hasonlóan az előző munkahelyemhez, itt is minden nap örömmel kezdjem a munkát, várjam a kollégákkal és ügyfelekkel való interakciót, és minél többször éljük át együtt a siker libabőrös, semmihez sem fogható érzését” - tette hozzá.

Barna Tamás továbbra is aktívan részt vesz az ügynökség életében, kommunikációs stratégiai és márkázással kapcsolatos tanácsadással támogatva az ügyfeleket, illetve a csapatot. Az új vezető érkezéséről elmondta: „Nagyon örülünk Béla érkezésének, ez egy komoly lépés a Republic életében. A következő évek egyértelmű stratégiai célja a nemzetközi terjeszkedés, illetve az ehhez szükséges új típusú professzionális cégmodell kialakítása. Ahogy eddig, úgy a következő időszakban is folyamatos fejlesztéseket tervezünk, így például a tartalomcentrikus megoldásokban nagy lehetőséget látunk, amiben a produkciós, digitális és PR csapatunk innovatív termékei is komoly szerepet kapnak majd.”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!