Mutasd meg, mit tudsz: a Samsung összefog az Activision Blizzard EMEA-val

Mutasd meg, mit tudsz: a Samsung összefog az Activision Blizzard EMEA-val
A Samsung együttműködik az Activision Blizzard EMEA-val, egy csatornákon és termékeken átívelő marketingkampányban mutatják be a vállalat kiemelkedő gaming termékeinek erejét és a bennük rejlő lehetőséget. Az Activision Blizzard népszerű játékai – köztük a World of Warcraft®, az Overwatch® 2 és a Diablo Immortal® mesterhármasa – életre keltik a Samsung élvonalbeli gamingportfólióját.

A Mutasd meg, mit tudsz! kampány vállalat kiemelkedő eszközeit és napjaink legnépszerűbb videójátékait tereli közös platformra egy, a maga nemében úttörő marketing-együttműködésben, 17 piacon és 44 országban megszólítva a Samsung-gamereket. Az Activision Blizzard néhány leghíresebb játékát, köztük a Crash Team Rumble™-t, a Diablo Immortal®-t, az Overwatch® 2-t és a World of Warcraft®-ot fogja össze, egy magával ragadó, kreatív eszközkészletben, amely valóban életre kelti a játékok világát, akár útközben, akár otthon játszunk.

A Mutasd meg mit tudsz együttműködés a Samsung játékhoz kapcsolódó termékkínálatát – beleértve a tévéket, okostelefonokat és monitorokat – népszerűsíti a vállalat digitális csatornáin Európa-szerte, bevonva az alkalmi és professzionális gamereket is.

A játékosok készségeinek továbbfejlesztése a Samsung Gamer képzéssel

A Mutasd meg, mit tudsz! részeként bemutatott Samsung Gamer képzés mindenfajta képességű játékosnak segít új szintre emelkedni. A Samsung Gaming ajánlatok megújult tartalmai állnak az együttműködés középpontjában, a felület betekintést ad a legjobb játékosok és tartalomkészítők szakértői tanácsaiba. Lebilincselő interaktív tréningeket, videós workshopokat és oktatóanyagokat, valamint egyéb játéktartalmakat, például tippeket és termékajánlókat is kínál a portál. A Gamer képzés ezeken felül Samsung-termékek exkluzív előnézetét, valamint a legjobb új játéktechnológiát alkalmazó tech-alkotók ajánlásait tartalmazza.

Benjamin Braun, a Samsung európai központjának marketingigazgatója elmondta: „A játékok világa fejlődik és ezzel párhuzamosan a Samsungnál célunk, hogy támogassuk a játékosokat, akár kezdők, akár profik. Legyen szó bármilyen eszközünkről, tévéről, monitorról vagy okostelefonról, a Mutasd meg, mit tudsz! lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy teljesen elmerüljenek a játékban otthon vagy útközben. Éppen ezért az Activision Blizzard ideális partnere azaktivitásnak, hiszen a játékokért rajonganak a gamerek, a Samsung termékei pedig elsőrangú játékélményt biztosítanak.”

További információk elérhetők ide kattintva.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!