Minden a Google rankingről

Minden a Google rankingről
Ez Entrepreneur cikke és infografikája mindent megmutat arról, amit eddig csak sejtettünk. 200 szempont amely befolyásolja a helyezésünket.

Nem tudtuk bemásolni azt az infografikát, amelyet a SEO szakemberek legnagyobb örömére vagy szomorúságára osztott meg az Entrepreneur a világgal. A címe is sokat mondó A Google 200 ranking faktora. Mindenkinek a rémálma, hogy a Google időnként megváltoztatja a szabályokat, értékelési szempontokat és az első pozícióban tetszelgő agyon seozott szolgáltatások lejjebb csúsznak.

Egész iparág figyeli ezért, hogy mikor mi változik és próbálja kitalálni a titkos faktorokat, újonnan figyelembe vett tényezőket, de igazán sosem foglalta őket össze senki még infografika formátumba. Viszont most erre vállalkozott a SingleGrain csapata.

A készítők alapos munkát végeztek. A tényezőőket szétbontották domainnal kapcsolatos faktorokra, Page-level faktorokra, Site-level faktorokra és backlink jellegű kérdések mellett felhasználó kérdésekre is. Nem maradtak ki a közösségi algoritmusok, a különböző közösségi jelek, jelzések, a Brand azonosítók és a webspam faktorok sem.

Az infografikát, mérete miatt inkább nem tettük ide, de az eredeti elérhető az alábbi linken.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!