Mihalik Enikő vendégszereplésével ad tippeket a Telenor

Mihalik Enikő vendégszereplésével ad tippeket a Telenor
#Kibontó néven indította el új YouTube videósorozatát a Telenor, amelyben a mobilszolgáltató szakértő munkatársai praktikus tippeket adnak a digitális eszközök használatához.

A #Kibontó, a Telenor YouTube videósorozatának célja, hogy a nézők közérthető és szórakoztató stílusban kapjanak információt a mobiltechnológia világáról: telefonokról, applikációkról és kütyükről. A videók elsősorban azokhoz szólnak, akik már valamennyire otthonosan mozognak a digitális világban, de szeretnék jobban megismerni, megérteni az eszközök egyes képességeit, lehetőségeit. A legújabb epizód Mihalik Enikő modell vendégszereplésével veszi végig a mobiltelefonnal való fotózás buktatóit, trükkjeit.

A Telenor munkatársai releváns szakmai tudással rendelkeznek mobilos témákban, az ügyfelekkel való mindennapi kapcsolat révén pedig azt is jól értik, hogy a felhasználók milyen mobilos kérdésekben szorulnak segítségre, információra – ezért a videók házigazdáit a mobiltársaság egy belsős pályázaton választotta ki. A sorozat két videósa nem csak kütyümániás, de jártas az ügyfelekkel való kommunikációban is: Egyed Ádám értékesítő egy budapesti Telenor-üzletben, Szénási Tamás pedig értékesítői múltja mellett jelenleg területi trénerként segíti az üzlethálózatban dolgozó kollégái fejlesztését. A videókban ők adnak hasznos tippeket a digitális eszközök használatához, alkalmanként vendégszereplők – például médiaszereplők, telekommunikációs szakértők – segítségével - írják.

A sorozat koncepciója illeszkedik a Telenor vállalati kultúrájához is, amelynek része, hogy teret ad munkatársainak arra, hogy fejlesszék magukat, kibontakoztathassák tehetségüket; nem csak a munkában, de attól független szenvedélyükben, hobbijukban is. A #Kibontó videók szereplői így lehetőséget kapnak arra, hogy a kamerák előtt, tartalomkészítőként is kipróbálhassák magukat. A sorozat várhatóan kéthetente jelentkezik új epizóddal, amely rendszerint egy-egy telefon vagy annak egy tulajdonsága köré épül - teszik hozzá.

A kampányt a Be Social készíti, a Telenor egész évre tervez a videósorozattal.

Kampánycél: A sorozattal a Telenor színesíteni szeretné a közösségi-média csatornáin elérhető videós tartalmakat. A videók célja, hogy a nézők közérthető és szórakoztató stílusban szerezhessenek infót a videókból a mobiltechnológia világáról: telefonokról, applikációkról és kütyükről – és nem mellesleg a szolgáltatónál aktuálisan elérhető készülékekről is –, hogy könnyebben eligazodhassanak a technológia világában és ezáltal jobban kibontakozhassanak.

Kreatív koncepció: A Telenor számára fontos volt, hogy olyan szereplők jelenjenek meg a kampányban, akik rendelkeznek releváns szakmai tudással technológiai témákban. Emellett a koncepció illeszkedik a vállalati kultúrához is, amelynek része, hogy a Telenor teret ad munkatársainak arra, hogy fejlesszék magukat, kibontakoztathassák tehetségüket. Így lett a sorozat két házigazdája a Telenor két munkatársa – Egyed Ádám Sales Representative és Szénási Tamás Field Coach, akik nem csak kütyümániások, de rendelkeznek értékesítői tapasztalattal is, így jól értik, hogy az ügyfelek milyen mobilos kérdésekben szoktak segítségre, információra szorulni.

A kampány fő üzenete: A Telenor segít abban, hogy jobban eligazodj és kibontakozhass a technológia világában.

Behind the scenes / Egyéb érdekesség: A házigazdák, Ádám és Tamás nem csupán szereplői a videóknak, de a tartalom előkészítésében is aktív szerepet vállalnak. A filmekben ténylegesen olyan témákról beszélnek, olyan tippeket osztanak meg, amiket a munkájuk során szerzett tapasztalataik alapján ők maguk ajánlottak a stábnak és közösen dolgoztak ki.

Alkotók listája:

Megbízói oldal

Megbízó: Telenor Magyarország

Márka- és marketingkommunikációs igazgató: Dolezsai Gergely

Digital Content & Social Media Group Manager: Verik Orsolya

Digital Content & Social Media Manager: Nagy Gergely

Communications Expert: Zsadon Sára

Marketing Communication Manager: Mitter Szabina

Junior Device Campaign Manager: Maróti Péter

Házigazdák:

Szénási Antal Tamás

Egyed Ádám

Ügynökségek:

Reklámügynökség: Be Social

Client Service Director: Ölveczky Tamás

Kreatívigazgató: Horváth Kálmán

Szövegíró: Páder Zsófia

Account: Gellén László

PR ügynökség: Noguchi Porter Novelli

Produkció:

Operatőr: Honti Gergely

Vágó: Honti Gergely

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!