Menő műhely magyar képzőművészeknek

Menő műhely magyar képzőművészeknek
A feat. indie reklámügynökség a youngarttal és Daken Studio-val együttműködésben egy különleges workspace-t hozott létre a Gizella Malomban. A helyszín egyedisége abban rejlik, hogy iroda mivolta mellett showroomként is funkcionál - így a fiatal, tehetséges magyar képzőművészek legfrissebb alkotásai, és a 20. század legmaradandóbb lakberendezési tárgyai egyaránt helyet kapnak a cég impozáns falai között.

A kreatív és technológia fókuszú feat. 2019-es indulása óta folyamatosan a klasszikus határokat átívelő, értékteremtő kommunikációs megoldások létrehozására törekszik. A Probáld Attila, Szabó Vera, Szekeres Bálint és Persely Tomi alapító tulajdonosok által vezetett ügynökség létszáma és ügyfélköre a vírushelyzet ellenére folyamatosan nőtt az elmúlt évben, valamint több mint 10 rangos kreatív díjat is sikerült már elnyerniük kampányaikkal. Céljaik megvalósításában kiemelt szerepe van azoknak az ügyfeleknek és partnereknek, akikkel a közös szinergiák által még többet tudnak kihozni egymásból.

Ez a progresszív szemlélet motiválta őket új munkakörnyezetük kialakításánál is - az enteriőrt a képzőművészeket és műkedvelő nagyközönséget összekötő online galériával, a youngarttal, valamint a 60-70-es évek kiemelkedő lakberendezési tárgyait ökotudatos szemléletben újragondoló Dakennel közösen álmodták és valósították meg. A kreatív kollaboráció által egy olyan inspiráló tér születhetett meg, amiben a múlt és jelen rendhagyó formában találkozik egymással, és aminek minden szegletéből az ipar- és képzőművészet magával ragadó egysége köszön vissza.

Probáld Attila, feat. ügyvezető igazgatója így mesélt a cég új otthonáról: „Bár jelenleg nem túl derűs a külső környezet, nálunk mégis a nyáron jött el a pillanat, amikor az ügyfelek, a projektek és a munkatársak számának növekedésével elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy egy olyan helyre költözzünk, ami hosszú évekig az otthonunk lesz. Aki ismer minket, az tudja, mennyire fontos számunkra a professzionális, inspiráló légkör, amit sokszor bátor döntések által tudunk megteremteni. Egy ilyen döntés volt anno az indulásunk, és egy ilyen döntés most ez az iroda is – ami a hitvallásunkhoz híven egy kreatív kollaboráció által válhatott igazán azzá, amit feat. képvisel.”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Reklám