Meghalt a SEO, éljen az új SEO

Meghalt a SEO, éljen az új SEO
Annak ellenére, hogy keresőoptimalizálás tudománya néhány éves múltra tekint vissza. Amit eddig megtanultál róla felejts el és tanuld újra.

Az internet által kitermelt szakmák álladóan függenek a környezetet jelentő rendszertől. Az utóbbi időben annyi minden változott meg az online környezetben, hogy például az eddigi SEO szemléletet jórészt a kukába lehet hajítani.

Persze valaminek az elmúltával születik is valami egészen új, és a helyérelép a korábbiaknak, ez történik most itt is. Persze azzal a kitétellel, hogy senki sem tudja, hogy meddig áll majd fent a jelenleg jónak gondolt működés, meddig működnek majd az új szabályok, mert akkor majd azokhoz kell majd a SEO művelőinek alkalmazkodni.

Az alábbi infografika sokféle témában taglalja a megváltozott feltételeket és megoldásokat is kínál a már nem működő megoldások kiváltására. Persze nem csak azoknak érdemes áttanulmányozni, akik közvetlenül a SEO terülten tevékenykednek, hiszen megrendelőként is sokkal jobb képben lenni a legújabb lehetőségekkel, az új SEO feladatok átalalkulásával kapcsolatban.

Nagyon úgy néz ki, hogy a hagyományos meghalt a király, éljen a király helyzetnek az egyik fontos pillanatában vagyunk, amikor a régi már nem működik és jó lenne, ha az új mielőbb leváltaná a régit.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!