Magyarországra is megérkezett a Jack & Coke Jack Daniel´s whiskey és Coca-Cola alkoholos szénsavas ital

Magyarországra is megérkezett a Jack & Coke  Jack Daniel´s whiskey és Coca-Cola alkoholos szénsavas ital
A Jack Daniel´s és a Coca-Cola hivatalosan is elindítja a Jack Daniel´s és a Coca-Cola közös italának értékesítését a magyar piacon. A termék itthon 2023 áprilisától lesz elérhető.

A Jack Daniel's Tennessee Whiskey és a Coca-Cola felhasználásával készült Jack Daniel's & Coca-Cola italt a világszerte ismert és kedvelt klasszikus, a bárok világában jól ismert long drink ihlette.

A Jack Daniel's és a Coca-Cola tavaly jelentették be, hogy közösen vezetik be az új, kényelmes formában fogyasztható italt, amely a bárokban már korábban is Jack&Coke néven szerepelt az itallapon.

A két ikonikus márka globális megállapodásának értelmében a termék, amelyet 2022 novemberében Mexikóban mutattak be, mostantól a magyar piacon is kapható lesz. A termékbevezetés több más európai országot is érint, később pedig Latin-Amerikában és Ázsiában is elérhetővé válik.

Nikos Koumettis a The Coca-Cola Company európai elnöke elmondta: "A Jack Daniel's és a Coca-Cola fogyasztásra kész alkoholos italát azért alkottuk meg, hogy a rajongók kedvence legyen. Az ízvilágok egyesítésével egy ikonikus ital született, amelyet azon rajongóink kísérletező kedve inspirált, akik a legjobb italokat szeretnék fogyasztani. Alig várjuk, hogy kipróbálják az új termékünket."

Marshall Farrer, a Jack Daniel's tulajdonosa, a Brown-Forman ügyvezető alelnöke és növekedésért felelős igazgatója így kommentálta a bejelentést: "Nagy örömünkre szolgál, hogy a Jack Daniel's és Coca-Cola fogyasztásra kész alkoholos ital új piacokon is megjelenik, és az európai rajongók számára is elérhetővé válik az az egyedülálló íz, amely a bárokban világszerte sztenderddé vált."

A csomagolás merészen integrálja mindkét márka ikonikus tulajdonságait - a klasszikus, írott betűs Coca-Cola logót és az elegáns, fekete Jack Daniel's Old No. 7 dizájnt – hangsúlyozva, hogy a Jack Daniel's és Coca-Cola fogyasztásra kész, ready to drink alkoholos ital a minőségi összetevőknek köszönhetően a legjobb választás a fogyasztók számára. A doboz és a csomagolás, amelyen a világ két legfelismerhetőbb és legértékesebb védjegye, a "Coca-Cola" és a "Jack Daniel's" szerepel, egyértelmű üzenetet is tartalmaz, amely felhívja a figyelmet a felelős italfogyasztásra és arra, hogy a termék kizárólag nagykorúak számára ajánlott.

A termék 2023 áprilisától érhető el a Coca-Cola Magyarország kínálatában a kiskereskedelmi egységekben, 0,33 literes, alumíniumdobozos kiszerelésben.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!