Magyar ügynökségek a világ legjobbjai között

Magyar ügynökségek a világ legjobbjai között
Minden évben szoros a verseny az ügynökségek között, hogy kiérdemeljék a szakma legjobbjának járó elismerést. A kiválóság, a kreativitás és a hatékonyság csak néhány olyan kulcsszó, amelyek jól jellemeznek egy marketing és rendezvényszervezés területén is eredményes ügynökséget.

Ugyanezeket az értékeket vallja a nemzetközi szinten ügynökségi Oscar-díjnak számító Eventex Awards is, amely nemrégiben tette közzé az idei TOP 100-as listáját, amelyen a Lounge Group a 17., míg a szintén a Lounge cégcsoporthoz tartozó Visual Europe Group a 19. helyet érdemelte ki.

„Bekerülni a legjobb 100 közé – ez a létező legnagyobb szakmai elismerés. A lista nemcsak az itt szereplő cégek kimeríthetetlen kreativitására világít rá, hanem arra az elhivatottságra, fegyelmezettségre és következetességre is, ami jellemzi a szakterületünket, és amivel képesek vagyunk jelentősen formálni az iparágat, sőt, akár a jövő legmeghatározóbb trendjeit is diktálhatjuk.” – nyilatkozta Ovanes Ovanessian, az Eventex Awards társalapítója.

Az Eventex díjat 2009-ben alapították a rendezvényszervező szakma kreatív, innovatív és hatékony megoldásainak elismerésére. A díj mára a rendezvényszervezés és az élményalapú marketing legnívósabb kitüntetésének számít. Az ügynökségi sorrendet az elmúlt 3 év Eventex-en elért eredményei alapján hirdetik ki.

A teljes nemzetközi lista az alábbi linken érhető el: ITT

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Molnár Máté

2022 óta dolgozik a Lounge Groupnál, jelenleg vállalati kommunikációs vezető pozícióban. Csapatához tartozik a cégcsoport külső és belső kommunikációs feladatainak ellátása. Tanulmányait Szegeden …