Magyar sikerek a rendezvényszervezők Oscar-ján

Magyar sikerek a rendezvényszervezők Oscar-ján
Ismertette idei TOP100-as listáját a nemzetközi szinten ügynökségi és rendezvényszervezői Oscar-díjnak számító Eventex Awards, amelyre felkerült a Lounge Group és a szintén a Lounge cégcsoporthoz tartozó Visual Europe Group neve is.

Az Eventex-díj a rendezvényszervezés és az élményalapú marketing legnívósabb kitüntetésének számít, így nem csoda, hogy minden évben szoros a verseny az ügynökségek és a rendezvényesek között, hogy kiérdemeljék a szakma legjobbjának járó elismerést. A 2009-ben alapított szervezet nemrég közzétette az aktuális TOP100-as listáját, amelyen ezúttal is helyett kapott Magyarország legnagyobb kommunikációs cégcsoportja, a Lounge Group és a cégcsoporthoz tartozó Visual Europe Group.

„A legnagyobb szakmai elismerést jelenti bekerülni a legjobb száz ügynökség és rendezvényes közé. A listán szereplő cégek nemcsak a kiemelkedő kreativitásuknak köszönhetően érdemelték ezt ki, hanem az elhivatottságuknak, fegyelmezettségüknek és következetességüknek is, ami jellemzi a szakterületünket. Ezért szeretnék gratulálni a Lounge Groupnak és a Visual Europe Groupnak ehhez a figyelemreméltó eredményhez” – nyilatkozta Ovanes Ovanessian, az Eventex Awards társalapítója.

Az ügynökségi sorrendet az elmúlt három év Eventex-en elért eredményei alapján hirdetik ki.

A teljes nemzetközi lista az alábbi linken érhető el: https://eventex.co/index2023

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Molnár Máté

2022 óta dolgozik a Lounge Groupnál, jelenleg vállalati kommunikációs vezető pozícióban. Csapatához tartozik a cégcsoport külső és belső kommunikációs feladatainak ellátása. Tanulmányait Szegeden …