Limitált csomagolású focipalackkal támogatja a közös szurkolást az Unicum

Limitált csomagolású focipalackkal támogatja a közös szurkolást az Unicum
Limitált kiszerelésű focipalackkal hangol az őszi futballszezonra a Zwack Unicum. A Hajrá Magyarok! feliratú, trikolórt idéző csomagolással a válogatott sikerei mellett az együtt átélt izgalmakat és felejthetetlen szurkolói pillanatokat ünnepli a márka. Az egyedi üvegek szeptember elsején debütálnak és országszerte elérhetők a készlet erejéig.

Klasszikus belső, különleges külső: szeptember 1-től limitált darabszámban kapható a 2022-es 0,5 literes Unicum focipalack, amely a jól ismert fűszeres gyógynövénylikőrt rejti, ám kívül Hajrá Magyarok! felirattal buzdít és a szurkolás elsöprő közösségi erejét illusztrálja. Idén ősszel nemcsak kedvenc klubcsapatunk meccsein szoríthatunk, hanem a magyar válogatottért is izgulhatunk a Nemzetek Ligája visszavágó mérkőzésein. Érdemes résen lenni, a nemzeti színeket idéző üveg kizárólag a Spar üzletekben, a Zwack webshopján, illetve mintaboltjában kapható korlátozott darabszámban. Ha ügyesen cselezünk, a legújabb focipalack büszke tulajdonosaként koccinthatunk arra, hogy az éjjel soha nem érhet véget.

Az egyedi üveg nemcsak kabalánk lehet a szeptember végi német-magyar és magyar-olasz meccseken, de méltó tagja a 2010 óta jelentkező futball-, illetve sport tematikájú palacksorozatnak is. Az igazi gyűjtők – és persze az Unicum Ház – polcain helyet kap többek közt a 2016-os legendás Puskás Palack, amely Puskás Öcsi 1966-os utolsó profi meccsének 50. évfordulójára készült, az ezüstérmekkel díszített 2018-as üveg, amely a magyar labdarúgó-válogatott legnagyobb 20. századi sikereinek állít emléket vagy a 2021-es szurkolói kiadás, amely a válogatott Európa-bajnokságon való részvételét éljenezte.

„Az idei limitált kiadású üvegünkkel szeretnénk a közösen átélt szurkolói élmények részesei lenni, miközben egy újabb taggal bővíthetjük a kiemelkedő magyar sportpillanatok előtt tisztelgő palacksorozatunkat” – mondta el Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke, aki híres futballrajongóként a magyar válogatottnak drukkol, de az olasz csapat sikereit is örömmel ünnepli.

Akár a lelátón skandáljuk együtt, hogy „Hajrá, Magyarok!”, akár egy kivetítő előtt mélyedünk hosszas elemzésbe a les szabályairól barátainkkal, a lényeg, hogy együtt akad el a lélegzetünk, majd együtt emeljük a levegőbe a poharat, egy hosszan csengő koccintásra. Ennek a pillanatnak méltó ünneplését támogatja idén a Zwack Unicum limitált kiadású 2022-es focipalackja.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Unicum