Konferencia-turistáknak kötelező

Konferencia-turistáknak kötelező
Tombol a tavaszi konferencialáz. Kifejezetten előadóknak készült az az oldal ahonnan előadásunkhoz tölthetünk le ingyenes segédanyagokat, tippeket.

Keynote előadásokat, pitchdeckeket és webináriumokat készít a "We are visual". A cég professzionális 90 perces online workshopjai, prezentációs bootcampjai Amerikában igen népszerűek.

Tartalom kínálatban nincs hiány az oldalon, a blog mellett egy olyan gyüjteményre szeretnénk felhívni a figyelmet, amelyben ingyenes segédanyagok készítettek a kezdő, vagy akár a haladó előadóknak.

A kiváló témákat feldolgozó pár oldalas anyagok témái között a klasszikus prezentációs check lista mellett a színek használatáról és jelentéséről szóló minitanulmány és színsablon minta gyüjtemény kiváló ötleteket és komoly segítséget adhat egy előadónak az előadás megtervezéséhez.

A tervezés további eszköze egy Storyboard tervező sablon, ami az igazán profi prezentációk előzetes tervezéséhez nélkülözhetetlen.

Érdemes letöltöget és átböngészni az oldalon található anyagokat, hogy a következő előadásunk ne hasonlítson az átlagos, mindenki által megelégelt PowerPointokhoz.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!