Kihirdették a Golden Drum Fesztivál döntőseit

Kihirdették a Golden Drum Fesztivál döntőseit
Kiválasztotta a zsűri a Golden Drum verseny döntőseit, valamint a Young Drummers zsűrije is kiválasztotta azokat a döntősöket, akik lenyűgözték őket a ″Randi egy remekmű″ című feladatukra érkezett kreatív megoldásokkal. Hogy kik jutottak tovább, október 10-én kiderül a Mastercard által meghirdetett Golden Drum Awards Show keretében.

A Golden Drum Fesztivál október 9-én este egy nyitóbulival veszi kezdetét. A résztvevők másnap inspiráló előadásokon, kreatív bemutatókon vehetnek részt, valamint kapcsolatépítésre is sort keríthetnek a napsütötte Portorožban.

Ünnepeljük a kreativitást és elismerjük a kiválóságot

A verseny döntősei

A világ különböző részeiről érkező, neves szakemberek által vezetett, sokszínű zsűri kiválasztotta a döntősöket az öt versenyszekcióban, azaz a One-Channel Drum, Omni-Channel Drum, Craft Drum, Creative Business Excellence Drum, Creative Media Excellence Drum, valamint a különleges „All Juries" kategóriában.

A Young Drummers Verseny zsűrije a világ minden tájáról választott döntősöket, akik kreatív poszter és posztersorozat formában nyújtották be műveiket.

Miha Bevc és Špela Levičnik Oblak versenyigazgatók azt mondták: „A Golden Drum ismét nagyszerű nemzetközi csapatot hozott össze különböző hátterű szakemberekből az idei pályaművek elbírálására. A beérkezett alkotások magas száma miatt a zsűrinek nehéz dolga volt – alapos viták során választották ki a régió legjobb alkotásait. A tagokat nemcsak a pályamunkák inspirálták, hanem az is, hogy a versenyben látott kreatív megoldásokkal kapcsolatban egymás különböző nézőpontjait is megismerhették.

A Golden Drum ismét megerősítette a pozícióját a WARC rangsorában szereplő hét regionális fesztivál között – kreativitásunkkal, amely az üzleti tevékenységünk motorja, és a kiemelkedő minőségű munkánkkal. Nagy köszönet a zsűri minden tagjának, és hatalmas gratuláció mindenkinek, aki bekerült a shortlistre. Kíváncsian várjuk, hogy mely munkák és ötletek válnak a kreativitás mércéivé az elkövetkező évben. Ünnepeljük a régió legjobb munkáit az október 10-i Golden Drum Awards Show-n! Találkozzunk a szlovéniai Portorožban!"

A Golden Drum Fesztivál október 10-én, este 8 órakor, a Mastercard által támogatott díjátadón ünnepli a győzteseket.

A Golden Drum csúcspontja egy különleges gálaest lesz, amelyen a 2023-as év kivételes kreativitását ünnepeljük. Ezen a nagyszabású eseményen számos rangos díjat hirdetnek ki, köztük a Slovenian Tourist Board által támogatott Young Drummers Verseny győztesét.

​Kitüntetik a Bronze, Silver, Golden, and Grand Prix Drums díjasokat, valamint bejelentik a Brand Grand Prix, a Best of Social Good, a Best of Genius Loci és az új Game Changer award díj nyerteseit, amelyet a Telemach Slovenia támogat.

Továbbá elismerjük azokat az ügynökségeket, amelyek elnyerik többek között Zavarovalnica Triglav által támogatott Adriatic Agency of the Year címet, az Allfred.io által támogatott Independent Agency of the Year címet, a Production Agency of the Year, a Digital Agency of the Year, valamint a BH Telecom által támogatott Media Agency of the Year címet. Továbbá reflektorfénybe helyezzük az Elan által támogatott Creative Director of the Year díjat, és megünnepeljük a Network of the Year-t is.

Az est izgalmait még tovább fokozza, hogy Catalin Dobre (a McCann Worldgroup Romania társ-vezér- és kreatív igazgatója, valamint a McCann közép-európai divíziójának kreatív igazgatója) személyében egy újabb tagot köszönthetünk a Golden Drum Hall of Fame-ben.

A Golden Drum 2023 és a Young Drummers Competition döntősei megtekinthetők itt: https://goldendrum.com/showcase.

Fontos dátumok és információk

Mastercard által támogatott Golden Drum Díjátadó műsor: október 10, 20:00 óra.

​A Golden Drum zsűritagjai: https://goldendrum.com/competition/juries

​A Golden Drum programja: https://goldendrum.com/program/mondayGolden Drum Fesztivál belépőjegyek: https://goldendrum.com/attend/fees-and-payment

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!