Két új reklámfilmet forgatott a Republic Group

Két új reklámfilmet forgatott a Republic Group
A Jacobs Douwe Egberts HU cégcsoport a Republic Groupot kérte fel a Douwe Egberts Omnia TVC, non-spot és online filmjeinek forgatására.

Az ügynökség egy image filmet forgatott a Douwe Egberts Omnia számára, amely fókuszában egy klasszikus, már jól ismert termékük, a szemes kávé, illetve egy újdonságuk, a kapszulás kávé volt.

Timkó-Lautner Zsófia, a Jacobs Douwe Egberts Senior Brand Managere elmondta: „A kapszulás kávék egyre népszerűbbek a magyar fogyasztók körében, hiszen kényelmesen és gyorsan elkészíthetőek, azonban ezzel egyidőben nem kell kompromisszumot kötni a minőségben és az intenzív kávéélményben. Arra gondoltunk, hogy a korábban bevezetett márkáink mellett tovább bővítjük az alumínium kapszulás portfóliónkat. Erre egy külön dedikált kommunikációt is készítettünk, amely során megosztjuk a fogyasztókkal, hogy a jól ismert Omnia márka már kompatibilis kapszulába zárva is elérhető.”

„Ebben a kommunikációfejlesztésben a legnagyobb fejtörést az a kettősség okozta, hogy volt egy erős viszonyítási alap, viszont fontos volt, hogy ne egy az egyben egy sima adaptáció legyen a végeredmény. Így kerültek bele a filmbe új jelenetek, vagy éppen az elején ikonikusnak hitt jeleneteket vettünk ki, új VO-t is fejlesztettünk lokálisan, de még az is nehezítette a feladatunkat, hogy a saját zenénkkel együtt is működnie kellett a filmnek” - tette hozzá Henyecz Dóra, a Jacobs Douwe Egberts Kategória menedzsere.

A TVC-khez több packshot verziót készített az ügynökség, a vállalat széles kínálatát bemutatva (kapszulás, szemes és őrölt pörkölt kávék). A filmeket online tartalmak fogják támogatni, többek között dinamikus és statikus bannerek formájában. A kapszulás kávékhoz készült non-spot és online videó is, amelyekkel a nézők a későbbiekben sponsor spot és youtube pre-rollokban találkozhatnak.

Reklámügynökség: Republic Group Kft

Kreatívigazgató: Márton Szabolcs

Art director: Vértessy Flóra

Szövegíró: Kováts Gergely

Account: Boér Anna, Bujtor Gréta, Oláh Bettina

Megbízó: Jacobs Douwe Egberts HU Zrt.

CEE klaszter marketing igazgató: Afaf Sameliak

Senior Brand Manager: Timkó-Lautner Zsófia

Kategória menedzser: Henyecz Dóra

Produkció:

Produkciós cég: One Film Kft.

Producer: Faragó Attila

Rendező: Nyitrai Márton

Operatőr: Marosi Gábor

Gyártásvezető: Víz András

Utómunka:

Vágó: Lehel Olivér

Colorist: Gaál László

VFX: Lehel Olivér

Zene: Margaret Island

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!