Két legenda egy színpadon: Robbie Williams új premierjében egy fekete-fehér cicával énekel!

Két legenda egy színpadon: Robbie Williams új premierjében egy fekete-fehér cicával énekel!
Vadonatúj dallal jelentkezik Robbie Williams, méghozzá a méltán híres cica, a csintalan fekete-fehér Felix új hangjaként. Az It´s Great To Be a Cat című szerzeményt saját macskái inspirálták.

A világsztár új, It's Great To Be a Cat című szerzeménye a PURINA európai reklámkampánya keretében debütál. Az énekes színészi tehetségét is megcsillogtatja a dalhoz tartozó videóklipben, melyben a híres cicával, Felixszel tűnik fel: a vicces filmben végigkövethetjük csintalan párosukat, ahogy közös premierjükre készülődnek. A klipben Robbie Williamsnek csak a másodhegedűs szerepe jut, miközben megpróbálja rögzíteni fülbemászó dalát a zenekarral.

„Nincs több zsákbamacska, én vagyok Felix új hangja. Régóta rajongok a cicákért, sok macskabarátom volt az évek során, és miután saját otthonomban is tanulmányoztam rosszalkodó, huncut viselkedésüket, magabiztosan állíthatom: a cicaélet tényleg klassz!” – mondta Robbie Williams. Az új dal ragyogó pontossággal mutatja be, hogyan élvezik az életet házi kedvenceink, csakúgy, mint a márka furfangos Felixe.

„Felix utánozhatatlan párost alkotott Robbie Williamsszel: a két csintalan sztár tagadhatatlanul illik egymáshoz, és egy tökéletes forgatókönyvet alkottak egy olyan kampányhoz, melyben az egyadagos macskaeledelek között Magyarországon piacvezető, közel 5 milliárd forintos éves kiskereskedelmi forgalommal rendelkező, népszerű Felix macskaeledel márka a főszereplő.” – mondta Hanzel Lajos, a Nestlé Purina Magyarország vezetője.

Robbie Williams vadonatúj dala, az It's Great To Be a Cat, ami egyúttal az új Felix reklámkampány dalpremiere, január 25-én 18 órakor a Purina Magyarország YouTube csatornáján hallható először.

 

Lead kép: www.southcoastregister.com

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!