Kampányt indít a Szerencsejáték Zrt.

Kampányt indít a Szerencsejáték Zrt.
Integrált kampánnyal támogatja Tippmixpro online sportfogadási felületének megújítását a társaság.

A 2020-as év folyamán az online sportfogadási bevétel ugrásszerű, több mint 30%-os növekedést produkált, ezzel a legmagasabb bővülést mutatva a cég portfóliójában. A Covid-19 járvány hatásai ellensúlyozására, a digitális értékesítés támogatására a Szerencsejáték Zrt. felgyorsította a webfejlesztési folyamatot a múlt év során, növelve versenyképességét globális, hazánkban engedéllyel nem működő versenytársaival szemben. Így Magyarország egyetlen legális online sportfogadási oldala technikailag fejlettebb, felhasználói szempontból átláthatóbb és kényelmesebb portállá vált, amely mobilbarát formában, friss arculattal, számos új funkcióval, megújult fogadószelvénnyel és interaktív élményt nyújtó élő fogadásokkal érhető el. Az új weboldalt 2021. február 1. és 28. között futó marketingkommunikációs kampányban népszerűsíti a Szerencsejáték Zrt - írják.

Mivel a megújult Tippmixpro online felülete is számtalan élményt rejt azoknak, akik ide látogatnak, a kampány koncepciója arra a központi gondolatra épül, miszerint a fogadás nem csak a szerencséről szól, de élmény is. A kreatív fő eleme az okostelefonból megelevenedő sportoló, amely a kiemelkedő játékélményt és a mobilra optimalizált felület üzenetét juttatja el a sportfogadókhoz. Az arculathoz illeszkedő minimalista stílusú kreatívok pedig megjelenítik az oldal új funkcióit, buzdítva a játékosokat az újdonságok használatára.

A korábbihoz képest a mostani prémium megjelenés, a számos új funkció és a kibővült tartalom indokolta, hogy a Tippmixpro oldal használatát bemutató edukációs célú kisfilm is készüljön, mely segít eligazodni a fogadóknak az oldalon. A megújult felületen Anger Zsolt színész kalauzolja végig a játékosokat, aki a társaság korábbi reklámkampányának főszereplőjeként a sportfogadói közösséghez való csatlakozásra és a felelős játékra buzdította az érdeklődőket.

A digitális fókuszú kampányban innovatív banner hirdetések, Google Ads, valamint YouTube hirdetések is helyet kapnak, valamint hangsúlyosan jelenik meg az influencer együttműködésekkel színesített közösségi média kommunikáció. A digitális megoldások klasszikus médiafelületek használatával egészülnek ki, így köztéri megjelenés, rádió és nyomtatott sajtó hirdetés is része a kampánynak. A kapcsolódó pr-tevékenység pedig a fejlesztések IT hátterének bemutatásával az online sportfogadás szakmai kommunikációját helyezi előtérbe.

Az új Tippmixpro megismertetésére egy háromszakaszos nyereményjátékot is indít a Szerencsejáték Zrt. 2021. február 8. és február 28. között. A játékon összesen 946 játékosnak lesz lehetősége nyereményt hazavinni, köztük az 1 millió forintos főnyereményt is.

Alkotók listája:

Megbízói oldal

Megbízó: Szerencsejáték Zrt.

Marketing és kommunikációs igazgató: Bánhegyi Zsófia

Marketing főosztályvezető: Szász Tamás

Márka- és kampánymenedzsment osztályvezető: Ujlaki Adrienn

Vállalati kommunikációs főosztályvezető: Kiss-Bíró László

Külső és belső kommunikációs osztályvezető: Magyarcsik László

Közösségi média menedzser: Ocskó Ádám

Média és társadalmi felelősségvállalás osztályvezető: Murányi Eszter

Senior média szakértő: Czinkota Ádám

Marketing menedzser: Szabados Gábor

Ügynökségek

Reklámügynökség: New Land Media Kft. és Lounge Design Kft.

Ügyfélkapcsolati csoportvezető: Varga Fanni

Account manager: Gödrei Fanni

Kreatívigazgató: Radovics Péter

Kreatív csoportvezető: Monori Bálint

Senior copywriter: Grósz Ádám

Médiatervező: Cseke Judit

Junior kampánymenedzser: Veres Dorina

PR ügynökség: Lounge Communication Kft.

PR team leader: Jónyer Mária

Account manager: Sallai Fanni

PR tanácsadó: Varga Mátyás

Social ügynökség: Dot Creative Kft.

Client service director: Braun Annamária

Head of social: Surowiak Marci

Social media manager: Sujtó Attila

Account: Baranyi Bálint

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!