Jelentkezz az aktuális design és grafikai pályázatokra!

Jelentkezz az aktuális design és grafikai pályázatokra!
Minden alkotói vénát megmozgató, izgalmas pályázati lehetőségek állnak rendelkezésre grafikusok és designerek számára.

1. A Mohács 500 Projekt a városi történelemhez kapcsolódó rendezvények grafikai arculatának megtervezésére keresi a tehetséges grafikusokat: https://mohacs500projekt.hu

2. A Konica Minolta által meghirdetett verseny célja, hogy felkutassa a legtehetségesebb tervezőket és grafikusokat, akik innovatív ötleteikkel hozzájárulnak a fenntartható fejlődéshez: https://m.konicaminolta.eu/rs/697-GBV-750/images/design_versenykiiras_2023_01.pdf

Miért érdemes jelentkezni a pályázatokra?

• Tapasztalatszerzés: A pályázatok lehetővé teszik a grafikusok és designerek számára, hogy olyan projekteken dolgozzanak, amelyekben mások igényeit és elvárásait kell figyelembe venniük. Ez a gyakorlati tapasztalat nagyon hasznos lehet a szakmai fejlődés szempontjából.

• Elismertség: Az általuk megtervezett munkák elismerése nem csak magának a produktumnak, hanem az alkotónak is előnyös lehet. A pályázatok megnyerése növelheti az alkotó hírnevét és értékét a szakmában.

• Versenyképesség: A pályázatokon való részvétel a tervezőknek és grafikusoknak lehetőséget ad arra, hogy fejlesszék kreatív és szakmai képességeiket, így versenyképesebbek lehetnek a szakmában.

Ha tehát grafikusként vagy tervezőként szeretnéd a tehetségedet és kreativitásodat kamatoztatni, érdemes neked is jelentkezned ezekre a pályázatokra!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!