Itt a magyar Linkedin könyv

Itt a magyar Linkedin könyv
A Linkedin hazai szakértője, Bánki Tamás hasznos kézikönyvvel lepte meg azokat, akik hatékonyabban szeretnének megjelenni a szakmai közösségben.

Bánki Tamás, vagy ahogy legtöbben ismerjük Tata, több éve kutatja a Linkedin rejtelmeit. A szakmai közösség fejlődését a kezdetektől ismeri, folyamatosan követi a magyar felhasználók szokásait, esetleges hibáit.

Ebből a több éves tapasztalatból készült el a könyv, amely 18 fejezete egyszerűen és hatékonyan mutatja be a világ legnagyobb üzleti, szakmai közösségi oldalát. A 152 oldalon  mindent megtudhatunk a személyes profilról szerepéről, a csoportokról, a céges oldalakról, a keresésről és a hirdetési rendszer működéséről.

A kézikönyv az alapok tisztázása mellett, ad egy hat hetes kurzust, amelynek segítségével az olvasó felépítheti saját Linkedin profilját, amelyhez természetesen szükség esetén a szerző is segítséget ad Skype-on.

A könyv magánkiadásban jelent meg a szerzőtől közvetlenül rendelhető meg a weboldalán keresztül.

A Linkedin oldalunk legfontosabb elemeivel foglakozó infografikánk is azt mutatja, hogy mekkora szükség van a most megjelent Magyar Linkedin Kézikönyvre.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!