Itt a Modivo nemzetközi 2021-es tavaszi-nyári kampánya

Itt a Modivo nemzetközi 2021-es tavaszi-nyári kampánya
A divat webáruház a #TeStílusodTeVálasztásod szlogennel lép az új szezonba.

Az új kampány fő gondolata a választás lehetőségére utal, a stílusunk kihangsúlyozására és a széles kínálatra, ami összhangban van az egyéni divatszemléletekkel. A kampány szlogenje visszaköszön a vállalat tevékenységében is, hiszen világhíres tervezők és divatházak alkotásai találhatók meg a termékpalettán.

A márka egy többcsatornás rendszerre támaszkodik: egy intuitív weboldal felületre, telefonos alkalmazásra, a Modivo Fashion Club saját hűségprogramjára, valamint az innovatív helyi üzleteire. Ezenkívül a teljes kommunikációs platformot kiterjeszti további értesítések kiküldésére, amelyek lehetővé teszik, hogy személyre szabott információkkal érje el az ügyfeleket.

„Ügyfeleink inspirálnak minket a legjobban, ezért olyan kollekciókat kínálunk a számukra, amely a divattal való kísérletezésre és játékra ösztönzi őket, miközben megmutatják mit jelent a "Te stílusod, Te választásod". Szeretnénk közel lenni Ügyfeleinkhez, inspirálni őket és megkönnyíteni az életüket, ezért a többcsatornás működésre és olyan megoldásokra koncentrálunk, amelyek lehetővé teszik a zavartalan, egyedi stílus kialakítását” - kommentálta Aleksandra Szol-Tułecka, a Modivo e-kereskedelmi igazgatója.

A lengyel e-kereskedelmi divatmárka televíziós kampánya nyolc országban lesz elérhető: Lengyelországban, Romániában, Bulgáriában, Görögországban, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Litvániában és Magyarországon.

A márka olyan világszerte ismert arcokat - a legnagyobb márkákhoz kapcsolódó modelleket – hívott meg, mint: Off-White, Loewe, JW Anderson, Vivienne Westwood, L'Officiel, Harrods és The Mannei. A kampányfilm itt megtekinthető: Modivo - tavasz-nyár 2021

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!