Infografikus önéletrajz neked is

Infografikus önéletrajz neked is
Divat lett itthon is infografikus önéletrajzot készíteni, készíttetni. Több vállalkozás is foglakozik már azzal, hogy elkészítse a legegyedibb CV-t.

Az önmárka építés egyik legkifejezőbb eszköze manapság az infografika, ezen belül is az infografikus önéletrajz. Korábban csak a kreatívok privilégiuma volt, de mára bizonyos szolgáltatások segítségével bárkinek elkészülhet az egyéni, testre szabott, neki tetsző arculati és színvilágú önéletrajz.

Az infografikus "önmutogatás" hasznos lehet egyébként ügyfélszerzés és üzleti bemutatkozás céljára is, ott ahol gyorsan átlátható, világos üzeneteket kell közvetíteni a partnerek, ügyfelek irányába.

Az egyediség persze csak limitáltan maradt meg privilégiumként azóta, mióta rendelhető sablonokba kerülnek bele az adataink. Weboldalakon kíválaszthatóvá és megvásárolhatóvá konvertálódott az eddigi unikális megjelenés. Szolgáltatássá a korábbi hobbi.

Mindezek ellenére, azt gondolom, hogy sokkal jobb egy olyan sablonban elkészítettni a skilljeinket, amely látványos, mint megmaradni a szokványos fehérpapíros verziónál. Érdemes ugyan azon elgondolkodni, hogy a különböző cégekhez beadott önéletrajzainkat ki fogják nyomtatni. (fekete háttér, részletgazdag grafika ellenjavalt.)

Ajánlott oldalak a témában magyar szolgáltatásként: Kreatívcv.hu, cv-minta.hu

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!