Humorlabdákkal sorozzák meg Bödőcsöt, Dombit, Hadházit és KAP-ot

Humorlabdákkal sorozzák meg Bödőcsöt, Dombit, Hadházit és KAP-ot
Miközben az egész ország foci Eb lázban ég, a Comedy Central sem tétlenkedett és megalkotta a saját „meccsközvetítéseit”! A tavaly ősszel debütált Comedy Club Superfans szurkolói kampány második felvonásában június 14-étől Bödőcs Tibor, Dombóvári István, Hadházi László és Kovács András Péter kerülnek fókuszba. A Comedy Club Play of the Day keretében ugyanis Horti Gábor sportriporter kíméletlen őszinteséggel, vaskos poénok kíséretében osztja a humorlabdákat és figurázza ki a stand-uposok legnépszerűbb műsorait.

A Comedy Central tavaly őszi, Comedy Club Superfans szurkolói kampányának folytatásaként június 14-étől most maguk a nagydumás nevettetők izgulhatnak, hiszen Horti Gábor sportkommentátor Klobusiczky Örs stand-up szakértővel az oldalán a futball szemszögéből elemzi majd részletekbe menően a műsoraikat. A rövid, de annál ütősebb poénokkal tarkított hat darab két perces fillert a humorcsatorna képernyőjén és online is láthatják majd a sport és a nevetés szerelmesei. A főszereplők a humorcsatorna válogatottjának oszlopos tagjai, Bödőcs Tibor, Dombóvári István, Hadházi László és KAP, alias Kovács András Péter!

„Miközben az ország az EB-re készült, mi megcsináltuk a saját közvetítésünket, hiszen ne csak a focit lehet elemezni: a Comedy Club Play of the Day a legmeglepőbb statisztikákat, a legnagyobb pillanatokat, és a legütősebb teljesítményeket hozza el. Horti Gáborral nagyon rég akartunk már dolgozni, hiszen a sportkommentátorok közül ő a leginkább Comedy-kompatibilis arc, hatalmas dumákkal, így egyértelmű volt, hogy ő lesz a humorkommentátorunk. A stand-up szakértő szerepére pedig a jelenleg az osztrák másodosztályú stand-up színtéren „edzősködő”, ötszörös magyar válogatott Klobusiczky Örsöt sikerült szerződtetnünk. Természetesen, ahogy a Comedy Centralon az lenni szokott, a humor háttérműsor általában nem úgy alakul, ahogy azt a szerkesztők, vagy a műsorvezetők eltervezik” – árulta el Beke Dániel, Senior Creative Producer.

Horti Gábornak ugyan kezdetben voltak kételyei, hiszen új feladatkörében színészi teljesítményre is szükség volt, de végül a zseniális előkészítésnek és az alkotói gárdának hála, minden jól működött.

„Végtelenül büszke vagyok rá, hogy része lehetek egy ilyen szenzációs produkciónak, szerintem az ötlet nagyon príma és a Comedy Centralhoz méltó. Mivel sokat nézek stand-up műsorokat szórakozásként és hogy kicsit ki tudjak kapcsolódni, ezért nem volt nehéz dolgom és az Eb-re is jobban rá tudtam hangolódni, amire egyébként lázasan készültem. A meccseket a televízióban nézem majd, mert így jobban élvezem és ha úgy alakul, egy kicsit szuszókázni is tudok közben, ami nagyon fontos, mert így kapok új energiákat. Ha tippelnem kéne, szerintem Észak-Macedónia lesz végül a befutó” – viccelődött a sportkommentátor.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!