Hol a pénz a közösségi médiában?

Hol a pénz a közösségi médiában?
Válaszok helyett egy most megjelent könyvet ajánlunk. Lévai Richárd új könyve már elérhető, egész pontosan ingyenesen letölthető a netről.

Interneten keresztül érhető el Lévai Richárd új könyve, a Hol a pénz? Az ismert közösségi média szakember nem először örvendeztet meg bennünket nagyobb lélegzetű írással. A Közösségi Kalandozások című könyve tavaly jelent meg, s aratott nagy sikert szakmai körökben. Akkor a szerző 20 hazai esettanulmányban próbálta a közösségi médiás szálakat bemutatni.

A most megjelent könyv célja viszont, hogy rendszerezetten megismertesse a lehetőségekkel azokat, akik már gondolkodnak a közösségi marketing használatán, de még nem tudják azt, hogy ez pontosan hol is fogja nekik megérni. A 22 közösségi médiás üzleti modellt ígérő könyvet egy Facebook alkalmazáson keresztül lehet letölteni ingyenesen.

A mintegy 80 oldalas e-book esetei között már nem csak hazai példákat találhat az olvasó, a szerző nemzetközi vállalkozásokban bevált modelleket is bemutat. A könnyen érthető stílus és jól olvasható forma miatt akár a nyaralás alatt is elolvasható könyv formátuma is nagyon tetszetős. Annak ellenére, hogy PDF formátumú, kifejezetten nyomtatott könyv érzetét kelti az olvasóban.

A letölthető könyv ebben az esetben is jó példája annak, hogy miként juthatunk el a célcsoportunkhoz egy-egy jó üzenettel. Az ingyenesség és az igényes tartalom találkozása pedig mindenképpen megtérülő beruházás a leendő ügyfelekhez.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!