Hetedik alkalommal adták át, immár személyesen a Marketing Diamond Awards gyémántokat és a Lounge Group különdíját

Hetedik alkalommal adták át, immár személyesen a Marketing Diamond Awards gyémántokat és a Lounge Group különdíját
Az „év ügynöksége” és az „év megbízója” cím megszerzéséért összesen 137 darab pályázat érkezett, amelyből 104 darab gyémánt díjat adott át a Magyar Marketing Szövetség zsűrije a 2022. március 3-án megrendezett díjátadón.

Számos olyan nevezőt köszönthetett a szakmai zsűri az újonnan érkezők mellett, akik újbóli elismerésként szerettek volna gyémántot nyerni pályázataikkal.

A Lounge Group az MMSZ partnereként fontosnak tartja, hogy támogassa a kiváló szakmai projekteket, cégeket és kezdeményezéseket. Hidvégi Krisztina, a Lounge Group médiaigazgatója épp ezért személyesen adta át a Lounge Group különdíját a Pentacom-nak, amely az oklevél mellett egy média szakmai előadással is gazdagítja a nyertes pályázót.

Hidvégi Krisztina elmondta, hogy ebben az évben is kiváló pályázatokkal találkozott és örömmel tette le a voksát a különdíjra ügynökségi igazgatóként:
Amióta én is részt veszek a pályázatok elbírálásában, nagy öröm látni és olvasni az ötletes projektekről, kiemelkedő céges sikerekről és kreatív megvalósításokról. Ügynökségi szakemberként és vezetőként látom azt is, hogy egy nagyon változékony és mozgalmas piacon dolgozunk, ahol nincsen könnyű dolga egy ügynökségnek. A leadott szakmai pályázatuk mellett a cég története és fejlődési íve miatt találtam a különdíjunkra alkalmasnak a Pentacomot, hiszen a Lounge Group is kis ügynökségként kezdte, de mára hatalmas szakmai tudást és tapasztalatot halmozott fel. Szívből gratulálok az összes pályázónak és díjazottnak! Bízom benne, hogy jövőre újabb remek projektekről olvashat majd a szakmai zsűri!”

A díjátadást szakmai program is kísérte egy kerekasztal-beszélgetéssel, amelyben a marketinget meghatározó tendenciákról és trendekről beszélgetetett Katona Norbert, a Marketing Döntéshozók Klubjának elnöke, a Magyar Marketing Szövetség operatív igazgatója Csanak Gabriellával, a Microsoft Magyarország marketing- és operatív igazgatójával, Van Der Wild Nikolettel, a Szentkirályi marketing igazgatójával, Horváth-Magyary Voljc Nórával, a K&H csoport kommunikációs ügyvezető igazgatójával, Jákó Eszter Júliával, az MVM Zrt. kommunikációs igazgatójával és Mérő Ádámmal, a Coca-Cola Company fogyasztói és vásárlói kapcsolatok igazgatójával.

A gyémánt-díjasok listája az alábbi oldalon található:

https://marketingdiamond.hu/diamond-list

Hidvégi Krisztina

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!