Hatalmas méretű iPadet fejlesztett a Giant iTab

Hatalmas méretű iPadet fejlesztett a Giant iTab
Az cég legutóbbi sikeres fejlesztése az a nagyméretű érintőképernyős tablet, amelyet arra célra fejlesztettek, olyan helyeken is kiváló minőségben tudjuk prezetálni, ahol nem áll rendelkezésre fizikailag elég hely.

A Giant iTab egy olyan nagyméretű érintőképernyős megoldás, amely forradalmasítja az okostelefon és a tablet technológiát. Információs rendszerként is használható eszköz, amely jól ötvözi az okostelefon és tablett technológiát  digital signage lehetőségrendszerével.

Az eszköz már létező tartalmakat felhasználva képes megmutatni marketing és promociós anyagokat egy nagyon egyszerű, de hatékony prezentációs felületen. Mindez borzasztóan látványos mindazok számára, akik ismerik a tabletek világát vagy használnak okostelefonokat. Gyakorlatilag egy hatalmas tabelet, amely igaz áttörés lehet kiállítók, kereskedők és tartalomszolgáltatók számára, akik már létező pdf vagy digitális tartalmakat, applikációkat, weboldalakat, e-kereskedelmi megoldásokat mutathatnak be látványosan a segítségével.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!