Elindult a Marketing Oscar-ért a leghatékonyabbak 2024. évi hazai versenye!

Elindult a Marketing Oscar-ért a leghatékonyabbak 2024. évi hazai versenye!
Az Effie-re bármilyen típusú és nagyságrendű, eredményes marketing aktivitásokkal lehet nevezni, amit jól megírt pályamű formájában érdemes benyújtani – akár több kategóriába is - a kiírásban megadott szempontok alapján.

Az Effie standard szerinti folyamat során idén is mintegy 120 fős zsűri bírálja majd el 2 fordulóban a pályamunkákat, és az arra érdemesnek talált alkotások kaphatják meg a világszerte a kimagasló szakmai teljesítmény globális szimbólumaként számon tartott Arany, Ezüst, Bronz Effie díjakat, valamint a Platina Effie-t.

A zsűriben hazai szaktekintélyek foglalnak helyet, a nemzetközi előírásoknak megfelelő arányban és módon képviselve a hirdetői, az ügynökségi oldalt, a kutatás, oktatás, média területét. A Platina díj odaítéléséről külön bizottság dönt. A rangos szakmai elismerések átadása a november végére tervezett ünnepélyes Díjátadón történik majd.

Hogy lehet Marketing Oscar-t nyerni?

A tavalyi legjobbak és Effie-zsűritagok webináriumon avatják be az új és korábbi nevezőket a sikeres nevezés receptjébe két alkalommal:

május 16. csütörtök 9:30-10:30 valamint május 29. szerda 16:00-17:00 időpontokban

További részletek: www.effie.hu

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!