Digitális segítség az egészséges élethez

Digitális segítség az egészséges élethez
A Miből Mennyit Egyek digitális oktatóprogram az Auchan Alapítvány támogatásának köszönhetően új programelemekkel bővülve, a korábbinál jóval intenzívebb kommunikációval folytatódik 2023-ban. A Program kreatív és sajtómunkáin a WELL dolgozik.

A Miből Mennyit Egyek programhoz csatlakozók fél éven át heti rendszereséggel személyre szabott segítséget kapnak például ahhoz, hogy milyen élelmiszerből mennyit, milyen formában és gyakorisággal érdemes fogyasztaniuk. A mibolmennyitegyek.hu weboldal így nemcsak azoknak lehet hasznos és izgalmas, akik egészségesebben akarnak táplálkozni, hanem azoknak is, akik fogyni szeretnének vagy egészségügyi problémáikat csökkentenék a kiegyensúlyozott étkezésre való áttérésre. A programban regisztráció után ingyenesen lehet részt venni, a jelentkezők között pedig 40 óra dietetikai tanácsadást is kisorsolnak.

A „Miből Mennyit Egyek” szakemberei legközelebb az EFOTT-on (Sukoró, 2023. július 12-16.), az Auchan üzlet melletti pihenőzónában várják majd azokat a fesztiválozókat, akik egy egészséges és frissítő smoothie kíséretében szívesen regisztrálnak a programra.

A dietetikusok az év második felében több Auchan áruházban is ingyenes előadásokat tartanak az érdeklődőknek.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!