Az optimalizálás magasiskolája

Az optimalizálás magasiskolája
A SEO feladatoknak a legnagyobb kihívása, hogy mindig változó környezetében kell ugyan olyan eredményeket produkálni az ügyfelek számára. Nem könnyű, hiszen a Google szinte folyamatosan változtat a prioritásokon. A MOZ blog aktuális tippjei infografikákkal.

Az egyre növekvő versenyben csak úgy lehet a SEO a csúcson, ha folyamatosan követi az aktuális trendeket. A MOZ blog kimerítő bejegyzést készített az aktuális trendekről, az algoritmusok és szabályok dzsungelét infografikákba rendezte.

Azt gondolom, hogy ha valaki végigböngészi a posztot, számos olyan érdekes adatot, információt talál, amely segítségével sokkal hatékonyabban tudja megfogalmazni a weboldalának az üzeneteit, működési szabályait.


Az egyre jobban látszik, hogy a Google a működésre, az aktivitásra tette át a hangsúlyt, így már nem elegendő néhány kulcsszóval bűvészkedni, komolyan tartalomra kell gyúrni azoknak akik egy trendi témában a csúcson szeretnének maradni. Természetesen ez esély azoknak, akik feltörekvőként próbálnak a találati oldalak élére kerülni, amiatt, hogy a kereső fejlesztők nem betonozták be a már évek óta a csócson levő oldalakat.

A Google és a Bing törvényszerűségeiről szóló bejegyzés szokatlanul hosszú egy hagyományos blogbejegyzéshez képest, azonban jelenleg talán a legáltalánosabb összefoglalót nyújtja a témában. Böngészése szinte kötelező.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!