Az alapoktól oktat a Ground

Az alapoktól oktat a Ground
3 lépcsős programban oktatja a Google Adwords felhasználókat a Google szeptembertől. Az elmélet és gyakorlat után önálló feladatokat kapnak hallgatók.

A Google oktatási stratégiája eddig legtöbbször az ügynökségi alkalmazottakat, már a szakmában dolgozókat célozta. Komoly irányváltást mutat a Magyarországon is elinduló új program a Ground, ahol egészen az alapoktól lehet megismerni a Google hirdetéskezelésének, a kampánymendzselés összes fogását.

A Google a Ground programmal a pályakezdőket célozza meg egy olyan oktatási formával, amely világszerte használható tudást ad az Adwords kampányok kezelésére.

A program lényege, hogy a  hallgatók a Google által nyújtott elméleti, valamint az online marketing ügynökségek által biztosított gyakorlati képzés során elsajátítják a Google AdWords rejtelmeit, majd ezt követően bekapcsolódhatnak a magyar intézmények, non-profit szervezetek és start-up cégek AdWords kampányainak kezelésébe, optimalizálásába.

A tematika részét képezi a marketing stratégiák tervezése, felépítése, kivitelezése, a branding, az online kampányok létrehozása, optimalizálása, a Google AdWords (Search, Display, AdWords Videóhoz - YouTube), a Google Analytics és a sales stratégiák, up-selling megismerése.

Az elmélet után a gyakorlatokat az ügynökségi feladatok teszik teljessé. A gyakorlatot követő éles feladatokat pedig Google mentorok segítik. 

Több info a programról itt olvasható.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!