Az Astoria Agency-t választotta PR ügynökségnek a Virág Judit Galéria

Az Astoria Agency-t választotta PR ügynökségnek a Virág Judit Galéria
2022-ben az Astoria Agency látja el a Virág Judit Galéria és Aukciósház PR-feladatait.

A galéria pontosan 25 éve a hazai festmény- és Zsolnay porcelánkiállítások, aukciók egyik legjelentősebb és legstabilabb központja: dr. Virág Judit művészettörténész és Törő István üzletember 1997-ben nyitották meg Falk Miksa utcai üzletüket. A tavalyi év rekordot hozott, Csontváry-Kosztka Tivadar Titokzatos sziget című műve 460 millió forintért kelt el a galéria decemberi árverésén.

Az idei év a jubileumi születésnap miatt is újabb izgalmas mérföldköveket, újításokat és fontos műveket tartogat a Falk Miksa utcai csapat számára. A galéria missziójának tartja, hogy a klasszikus festészet mellett a kortárs művészeket még jobban bevezesse a köztudatba, illetve, hogy a külföldön élő és elismert magyar művészeket itthon is jobban megismerjék a műkedvelők. Az évek óta tartó építkezés már meghozta gyümölcsét, hiszen a hazai alkotók egyre nagyobb értéket képviselnek az árveréseken.

„Az innováció mindig is jelen volt az életünkben, több olyan elemet hoztunk be Magyarországra, amelyek azóta az aukciók alapvető részét képezik. A kommunikációnak is követnie kell ezt a felfogást ebben a számunkra igen fontos, jubileumi évben” – mondta el a Kelen Anna, a Virág Judit Galéria művészettörténésze és az árveréseik vezetője.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: PR, Astoria Agency