Az Astoria Agency látja el az Örvényesvölgy Fesztivál sajtókommunikációs feladatait

Az Astoria Agency látja el az Örvényesvölgy Fesztivál sajtókommunikációs feladatait
2024-ben is az Astoria Agency látja el az Örvényesvölgy Fesztivál PR-feladatait. A prémium fesztivál június 28-30. között külföldi sztárvendégekkel és kiváló hazai előadókkal érkezik a zalai dombok közé. A fellépők között lesz Matteo Bocelli, a világhírű tenor, Andrea Bocelli fia, aki először ad koncertet Magyarországon.

A festői környezetben limitált számban tudnak vendégeket fogadni, így ez a fesztivál nemcsak a zenei lineup és a helyszín miatt különleges, hanem családias hangulat miatt is. A 2024-es eseményen szimfonikus zenekarral tartja élete első magyarországi koncertjét Matteo Bocelli, valamint fellép Morris Madrone is, utóbbi énekes Los Angelesből és a toplisták éléről érkezik Magyarországra.

Molnár Ágnes és Kordos Szabolcs cége az Örvényesvölgy Fesztivál 2023-as bemutatkozása után második alkalommal nyújt sajtókommunikációs támogatást a fesztiválnak.

„A kezdetektől fogva igyekszünk minél sokszínűbb ügyfélkörrel dolgozni, újabb és újabb kihívások elé állítva magunkat. Nem titok azonban, hogy a legnagyobb szívügyünk a kultúra és a szórakoztatás világa” - mondta el Molnár Ágnes, az Astoria Agency társtulajdonosa. „A sajtókommunikációs munka egyik legfontosabb feladata, hogy bemutassuk: az Örvényesvölgy Fesztivál a nyári szezon egy egészen különleges programja. Formabontó helyszínen, limitált létszámban fogad látogatókat és a külföldi fellépőkkel sem lehet gyakran találkozni. Erre az exkluzív életérzésre, nyári, családi hangulatra hívjuk fel a figyelmet. Örömmel segítjük ismét az Örvényesvölgy Fesztivált céljai megvalósításában.”

„Nagy merészség fesztivált szervezni, azonban mi vállaltuk a kockázatot és jól tettük, mert a 2023-as Örvényesvölgyről mindenki felejthetetlen élményekkel távozott. Teltház előtt, a csodálatos zalai dombok között zenélt Candy Dulfer, a Gipsy Kings by Diego Bailardo és Kevin Davy White, valamint a hazai előadók krémje. Az eddigi együttműködés sikere után nem volt kérdés, hogy az Astoria Agency-vel folytatjuk a munkát" - mondta el Badacsonyi Tamás főszervező, fesztiváligazgató, az eseménynek helyszínt biztosító Pálos Resort tulajdonosa is.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!