Az Ads Interactive Media Group lett a Criteo kiemelt partnere Magyarországon

Az Ads Interactive Media Group lett a Criteo kiemelt partnere Magyarországon
Egyesíti erejét az Ads Interactive és a Criteo (NASDAQ: CRTO) a kereskedelemre fókuszáló médiavállalata, elősegítve a jövőbeni gyors növekedést mindkét cég számára a magyarországi piacon. A Criteo first party kereskedelmi adatok szolgáltatásával közvetlen hozzáférést biztosít vásárlói közösségekhez hirdetők és médiatulajdonosok számára az nyílt interneten (open web).

Az Ads Interactive Media Group technológiai megoldásai révén a legnagyobb kiadókat, hirdetőket és ügynökségeket szolgálja ki, segítve a piaci szereplőket abban, hogy hirdetéseik megjelenése során a legmagasabb bevételt és elégedettséget érjék el.

Ez azt jelenti, hogy az Ads Interactive lesz a kiemelt partner Magyarországon, aki a Criteo megoldásait kínálja a meglévő Criteo ügyfeleknek, valamint az új hirdetőknek és ügynökségeknek, akik jelenleg nem dolgoznak együtt a Criteo-val.

A Criteo Commerce Media Platfromot arra tervezték, hogy közvetlen hozzáférést biztosítson vásárlói közösségekhez hirdetők és médiatulajdonosok számára az nyílt interneten(open web). A hirdetők és médiatulajdonosok first party adatait összekötve a Criteo saját hálózatán kínál közönség fókuszú hirdetési megoldásokat. A jövőben az Ads Interactive a Criteo partnerségével – a Criteo Reseller partnerprogramon keresztül – további online szereplőknek biztosítja a hozzáférését a Criteo egyedülálló megoldásaihoz.

Németh Iván, az Ads Interactive Media Group vezérigazgatója elmondta: “Büszkék vagyunk rá, hogy a Criteo partnerei lehetünk Magyarországon. Átfogó ismereteink a Criteo megoldásairól segítik a közvetlen kiszolgálását az ügyfeleknek. Nagyon várjuk már partneri kapcsolatunk kezdetét, hogy megbízható tanácsadói lehessünk azoknak a hirdetőknek, akik szeretnék kiaknázni növekedési lehetőségeiket a Criteo segítségével”.

Julian Timmerman, a Criteo Global Sales Channel Partnerships vezetője elmondta: “Izgatottak vagyunk, hogy az Ads Interactive partnerei lehetünk Magyarországon. Piaci részesedésük és átfogó ismeretük a Criteo-ról egy olyan partneri együttműködést hoz létre, amely felgyorsítja a megoldásaink adaptálást a régióban, amelyek jelentős üzleti eredményeket generálnak hirdetők és médiatulajdonosok számára egyaránt.

A jövő hirdetési technológiája

Az Ads Interactive a Criteoval-val való együttműködésnek köszönhetően, tökéletes célzást és mérhető kampány eredményeket biztosit a hirdetők számára Magyarországon.

A Criteo Commerce Media Platform hirdetési kampányai a nagy mennyiségű kereskedelmi adat és mesterséges intelligencia egyesítésének köszönhetően, minőségi felhasználói élményt biztosítanak az értékesíteni kívánt termékek megismerésétől a tényleges vásárlás végéig.

Ads Interactive Media Group

Az Ads Interactive Media Group technológiai megoldásai révén a legnagyobb kiadókat, hirdetőket és ügynökségeket szolgálja ki, segítve a piaci szereplőket abban, hogy hirdetéseik megjelenése során a legmagasabb bevételt és elégedettséget érjék el.

Napjainkban az Ads Interactive egy globális piaci szereplő a programmatic hirdetések piacán. Budapesti székhelye mellett Dubajban és New Yorkban nyitott irodákat, ahol 60 fős csapat dolgozik a reklám monetizáció különböző szakterületein. További információért kérjük látogassa meg a cég weboldalát: www.adsinteractive.com

Criteo

A Criteo (NASDAQ: CRTO) egy globális kereskedelmi médiavállalat, amely lehetővé teszi a ügyfelei számára, hogy jobb eladási eredményeket érjenek el. Az iparágvezető Commerce Media Platform 22 ezer hirdetőt és több ezer médiatulajdonost köt össze, minőségi vásárlói élményt nyújva a termékek felfedezésétől egészen a vásárlásig. Azzal, hogy megbízható és hatékony hirdetéseket üzemeltet, a Criteo támogatja a nyílt internetet (open web), bátorítva a felfedezés és innováció lehetőségeit. További információért kérjük látogassa meg a cég weboldalát: www.criteo.com.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!