Autót és okostelefont is lehet nyerni a Visa marketingkampányában

Autót és okostelefont is lehet nyerni a Visa marketingkampányában
Autót és okostelefont is nyerhetnek a Visa kártyájukat regisztrálók a Visa ″Nem kell olimpikonnak lenned, hogy nyerj″ kampányában.

A Visa új marketingkampánya arra ösztönzi fogyasztóit, hogy minél gyakrabban használják a biztonságos, gyors és kényelmes okoseszközzel történő fizetést – írja az mmonline.hu.

A regisztrációhoz mindössze a 16 jegyű Visa kártyaszámra van szükség, melyet a  visa.hu oldalon adhatnak meg a felhasználók. Innentől kezdve a egyéb teendőnk gyakorlatilag nincs, a promóció automatikus lesz. A versenybe minden 200 Ft feletti, okostelefonnal vagy okosórával történő Visa kártyás vásárlás beleszámít.

Minden héten a 100 legtöbb bankkártyás fizetést végrehajtó vásárló esélyes az 50 Samsung okostelefon egyikére. A nyereményjáték fődíja, egy Toyota Yaris pedig azé lesz, aki a legtöbb tranzakciót hajtja végre a kampány ideje alatt, azaz 2021. augusztus 10-ig.

A nyereményjátékohoz kapcsolódó reklámkampányban olyan sportolók szerepelnek, mint Simone Biles amerikai tornásznő, és Marcin Dzieński sportmászó. A reklámkampány videóspotjaival online, illetve a közösségi felületeken is találkozhatunk.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!