Aranyosi és Hadházi humora a Holdról is látszik

Aranyosi és Hadházi humora a Holdról is látszik
Az űrben senki sem hallja a sikolyod, de a nevetésed igen – a Comedy Club idei tavaszi évadjának előzeteséből már megtekinthető pár képkocka. A humorcsatorna idei évadjának kampányában a magyar űrhajózás új nagy alakjait avatják fel Aranyosi Péter és Hadházi László személyében. A kilövés áprilisban indul.

Nem kevesebbre, mint a magyar űrutazás forradalmasítására vállalkozott a Comedy Club tavaszi évadja, amelynek reklámfilmjében Aranyosi Pétert és Hadházi Lászlót láthatjuk majd egy nagyszabású Holdfoglalás közben. A stand-up műsor előzeteséből egyelőre csak pár képkockát villantott meg a humorcsatorna: ami már most látszik, hogy a Comedy Central űrprogramja során nem spóroltak semmin, főleg, ami a vizuális effekteket illeti.

A Comedy Club asztronautái, miután Föld körüli pályára álltak, vadonatúj stand-up estjüket prezentálják a humorra éhező közönségnek. Idén tavasszal tehát ismét érdemes lesz a Comedy Central magyarországi csatornájára kapcsolni az interplanetáris élmény érdekében.

A Comedy Club 2023 tavaszi évadjának ízelítője megtekinthető a Comedy Central Facebook-oldalán. A teljes előzetesre még márciusban lehet számítani, az évad pedig áprilisban veszi kezdetét.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!