Akár 20 nyeremény is elérhető a Szerencsejáték Zrt. legújabb, futurisztikus sorsjegyén

Akár 20 nyeremény is elérhető a Szerencsejáték Zrt. legújabb, futurisztikus sorsjegyén
25 milliós főnyereménnyel kecsegtető kaparóssal bővíti sorsjegykínálatát a nemzeti lottótársaság. A Pénzmátrix megjelenésében modernebb, letisztultabb vonalat képvisel, amely újfajta játékmenetével izgalmas szórakozást kínál és akár a sorsjegyen szereplő mind a 20 nyereményösszeg is megnyerhető.

A Szerencsejáték Zrt. kutatása alapján a sorsjegyjátékosok körében rendkívül népszerűek a szerencseszimbólumokkal, kincskereséssel és pénzzel kapcsolatos témák, így a nemzeti lottótársaság a játékosok igényeire reagálva dolgozta ki Pénzmátrix sorsjegyét, amely megjelenésekor a földi hálózatban érhető el. A sorsjegyen az eddigiektől teljesen eltérő, újszerű játék található, grafikájában pedig egy modernebb, letisztultabb vonalat képvisel. A sorsjegy grafikai megjelenítésében egy kocka alakzatokból kiinduló mátrixot jelenít meg, így keltve futurisztikus hatást.

Az 500 forintos alsó-közép kategóriába eső sorsjeggyel a 25 millió forintos főnyeremény mellett 5 darab, egyenként 1 millió Ft pénznyeremény is elérhető, sőt a mátrixban való kalandozáskor a játékos akár a sorsjegyen szereplő mind a 20 nyereményösszeget is elviheti.

Az új játékmechanizmussal ellátott sorsjegy a gyors játékmenetet kedvelő játékosoknak kedvez, ami egyre népszerűbb a fogyasztók körében. A termékportfólión belül a sorsjegy-kategória továbbra is dinamikus növekedést mutat, társaságunk 2021-ben ebben a szegmensben érte el az egyik legnagyobb emelkedést.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!