Ajándék klímát kapott több mentőállomás

Ajándék klímát kapott több mentőállomás
Jótékonysági akció keretein belül kapott Fisher légkondicionáló berendezéseket több mentőállomás a Columbus Klíma Cégcsoporttól.

A Columbus Klíma Cégcsoport egy aloldalon gyűjtötte össze az akcióban részt vevő partnereit, akik mostantól használhatják a Columbus „Segítőkész Vállalat” emblémáját. A cégcsoport vezetője, Váradi György elmondta, hogy remélik, hogy az állomásokon dolgozó mentősök a megfelelő hőmérséklet miatt jobban ki tudják pihenni magukat a riasztások között, és ezáltal még jobban tudnak majd koncentrálni azokban a pillanatokban, amelyekben életek forognak kockán.

„Az életmentés ugyan a mentőautókban és a helyszíneken zajlik, mégis nagyon fontos, hogy a mentőállomásra visszatérő bajtársak megfelelő körülmények között tudjanak felkészülni a következő riasztásra. A klímaberendezések ebben nyújtanak nekünk fontos és hasznos segítséget. Köszönjük a Columbus-nak és persze a partnereiknek is!” – mondta el Dr. Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója.

„Ahogy növekedünk, úgy válik egyre fontosabbá, hogy a társadalmat segítő, felelős vállalat legyünk. Eddig is támogattunk jó célokat, fogadtunk örökbe óvodát, segítettünk sportolóknak, adományoztunk klímákat, de most először sikerült ekkora jelentőségű, összehangolt akciót megszervezni, amiért hálásak vagyunk partnereinknek és az Országos Mentőszolgálatnak is. Örömmel tölt el, hogy segíthettünk és remélem, és hogy más cégeket is inspirálunk arra, hogy jó ügyeket támogassanak” – fogalmazott Váradi György.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!