A világ legjobb rendezvényszervezői között a Lounge Group

A világ legjobb rendezvényszervezői között a Lounge Group
A világ legjobb rendezvényszervezőinek 500-as listáján, az Eventex 500-on a 49. helyre sorolták a Lounge Groupot. A világ 20 legnevesebb szakmai díja alapján kalkulált rangsoron az elmúlt időszakban szervezett, sikeres offline és online rendezvényeket ismerik el.

„Az Eventex 500 listán szereplő minden vállalat rendkívüli teljesítményről tett tanúbizonyságot. Az itteni helyezést az Eventex díjon, valamint 19 másik globális, a rendezvényszervező szektort elismerő pályázaton elért eredmény alapján határozzuk meg. A lista minden egyes szereplője olyan díjnyertes vállalat vagy ügynökség, amely folyamatosan kimagasló teljesítményt nyújt, kiváló munkát végez" – mondta Ovanes Ovanesian, az Eventex társalapítója.

A listán elért eredmény igazi büszkeség a Lounge Group számára az iparág legjobbjai között, elismerve a cégcsoport magas szintű szakmaiságát, illetve a teljes kommunikációs spektrumot lefedő munkáját.

Az Eventex 500 – a legkiválóbb eseményszervezők és ügynökségek teljes listája – itt olvasható.

Az Eventex Díjat 2009-ben hozták létre a rendezvényszervező-iparág leginkább kreatív, innovatív és hatékony megoldásainak elismerésére. A díj mára a rendezvényszervezés és az élményalapú marketing globálisan is legnevesebb kitüntetésévé lépett elő. Az Eventex 500 azt az 500 társaságot nevezi meg, amelyek az elmúlt két évben folyamatosan sikereket értek el esemény- és márkaélmény szolgáltatásaikkal.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!