A nemzetköziség az anyanyelvünk

A nemzetköziség az anyanyelvünk
A közösségi médiában óriási a verseny. Mindenki a legfontosabb ügyfelekhez és szektorokhoz ígér hatékony elérést. A Httpool nagy előnye, hogy több platform kizárólagos képviselője Magyarországon. Így mondhatjuk, hogy mi vagyunk a szakértők. (X)

A közösségi médiában óriási a verseny. Mindenki a legfontosabb ügyfelekhez és szektorokhoz ígér hatékony elérést. A Httpool nagy előnye, hogy több platform kizárólagos képviselje Magyarországon. Így mondhatjuk, hogy mi vagyunk a szakértők. Magyarországon ez a kizárólagosság a Twitter-re, LinkedIn-re, Spotify-ra, Snapchat-re és az AdColony-ra vonatkozik, a TikTok-nak pedig kiemelt partnerei vagyunk.

“A képviselet azt jelenti, hogy ha a platformnak nincsen leányvállalata az adott országban, akkor a Httpool-on keresztül lesznek elérhetők a hirdetési lehetőségek ezeken a felületeken.

A cégünk több mint 60 országban van jelen világszerte. Hihetetlen nagy a felgyülemlett tudás és szakértelem a marketing és a közösségi felületek terén.” - mondja Door-Szabó Nóra, aki a magyarországi leányvállalat vezetője.

A Httpool szakértői tudásával és a platformokkal való napi állandó kapcsolatoknak köszönhetően gyorsan meg tudják határozni, hogy milyen módon lehet elérni a potenciális vevőket a leghatékonyabban. Nem csak az itthoni, de a külföldi terjeszkedésben is. Egy új piacra történő belépés nagy lehetőségeket rejt magában a vállalatok számára. Ezzel új értékesítési piacok és új ügyfelek válnak elérhetővé.

“Értékesítési szakértőink tanácsadással és aktív támogatással állnak ügyfeleink rendelkezésére - magyarul, Magyarországon. Magától értetődő, hogy a már megismert és megbízható 12 magyar munkatársunk kíséri végig a partnereink nemzetközi terjeszkedését. A számlázás forintban, magyar vállalattól érkezik, így adminisztrációs problémák sem nehezítik az együttműködést.”

Door-Szabó Nóra

A Httpool segítségével ez a lépés könnyen megtehető a közösségi média segítségével. Globális vállalatként a Httpool-nak a nemzetköziség az anyanyelve. A Httpool a nemzetközi know-hownak köszönhetően, már tudja, hogy hogy mi a fontos, mi az ami valóban működik ha külföldi piacokon tervezünk hirdetni – hogyan, milyen módon érdemes megszólítani a leendő ügyfeleket vagy fogyasztókat.

„Magyarországon mi vagyunk a Twitter, LinkedIn, Spotify, Snapchat, AdColony - így ránk nem egy újabb digitális ügynökségént, hanem ezeknek a külföldi platformoknak a közvetlen képviselőjeként érdemes gondolni.”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!




Kapcsolódó előadó: Door-Szabó Nóra