A klasszikus művészeteket népszerűsíti a Pornhub új reklámjával

A klasszikus művészeteket népszerűsíti a Pornhub új reklámjával
Staller Ilona és Botticelli egy snittben!

Hogy a pornó és a szépművészet hogyan kapcsolható össze, azt talán eddig senki sem kutatta, de szerencsére már nem is kell, mert a világ egyik legnagyobb felnőttfilmes weboldala megmutatta! - írja a kreativ.hu.

A Pornhub ugyanis a múzeumok újranyitása apropóján azt találta ki, hogy összeállít egy saját tárlatvezetést a világ legnagyobb múzeumaiban található szépművészeti alkotásokról - van itt a Louvre kincseitől a MET-en át a The National Gallery és a Musee d’Orsay-ig mindenhonnan példa.

A közös nevezőt egyből ki lehet találni: a meztelenség és szex. Az app promójához a félig olasz, félig magyar pornósztárt, a hetvenes-nyolcvanas években nagy karriert befutó Staller Ilonát, művésznevén Ciccioliát kérték fel, aki egy ponton még Botticelli Vénuszát is életre kelti a reklámban (de semmi pánik, a videóban nincs meztelenség!). Staller Ilona egyébként az elég elvadult művész-filmes-politikus Jeff Koons múzsája és felesége is volt, 1991-ben Koons egyik alkotása az Ilona segglyuka címmel került kiállításra, így mondhatjuk, hogy teljesen hitelesen népszerűsíti a művészeteket.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!