A MindMiners lett az Eisberg PR partnere

A MindMiners lett az Eisberg PR partnere
Az idei évtől a MindMiners Collective látja el Magyarország meghatározó élelmiszeripari cége, az Eisberg kommunikációs és PR ügynökségi teendőit. A három éve alakult, a kommunikációra stratégiai területként tekintő, régiós piacon is aktív tanácsadó csapat ügyfelei-partnerei között olyan brandek szerepelnek, mint a Richter Gedeon Nyrt., az OTP Csoporthoz tartozó PortfoLion, a Kulcs-Soft, vagy a Publicis Groupe Hungary, illetve annak regionális társszervezete, a Publicis Le Pont.

Az Eisberg, a hazai salátapiac kategóriaépítő márkája, elsősorban az egészséges életmódot és ezen keresztül a salátafogyasztás széleskörű népszerűsítését tűzte zászlajára. Erre a feladatra keresett olyan partnert, aki otthonosan mozog a nemzetközi vállalati környezetben és a fogyasztói kommunikációt is stratégiai látásmóddal közelíti meg. “Az Eisberg márka ismertsége mellett vállalatunk ügyvezetője, Gazsi Zoltán is meghatározó személyiség a magyar üzleti közösségben, ezért fontos volt, hogy a MindMiners korábbi tapasztalatai alapján jól használja ki a személyes és vállalati brand közötti szinergiákat, a márkaépítésben pedig éljünk az idei rebranding adta lehetőségekkel” – emelte ki Gál Judit, az Eisberg marketing- és kommunikációs vezetője.

“A beszélgetésünk elejétől kezdve egyértelmű volt, hogy a tudás és a tapasztalat megvan, úgyhogy nem egy klasszikus kiválasztási folyamat volt, inkább az emberi tényezőket figyeltük. Néhány közös gondolkodós-brainstormolós alkalom elég volt, hogy lássuk, a MindMiners csapattal új szintre tudjuk emelni azt a kommunikációs munkát, amit az egészségtudatosabb életmód népszerűsítéséért végzünk” – mondta el Gazsi Zoltán, az Eisberg ügyvezetője.

A MindMiners Collective

A MindMiners Collective három tulajdonosa egy évtizede dolgozik együtt különböző felállásokban, 2021 májusa óta pedig a MindMiners Collective elnevezésű formációban. Beck Márton a trió PR stratégája, szakmai szívének különösen kedves területei közé tartozik a vállalati- és belső kommunikáció, az employer branding és a change management. A négy hazai blue chip cég közül hárommal működött együtt HQ-HR transzformációs feladatok kapcsán. Pribék Márton ügyvezetői feladatai mellett gazdasági, fintech és IT szektorban járatos kommunikátor, erős közgazdasági háttérrel és üzleti gondolkodásmóddal. Kusztor Csaba pedig egyrészt az integrált kampányok világában érzi magát otthon, másrészt analitikus megközelítéssel jut el kreatív koncepciókig branding és tartalomstratégiai projektekben. Ami összeköti őket: a működő narratíva megalkotásának szeretete, olyan stratégiai módszertanok mentén, amiket kutatás- vagy adatalapú folyamatok támasztanak alá.

Magukra “doer strategist”-ként hivatkoznak: olyan kommunikációs szakemberek, akik az egész pályán látnak, és az ügyfélproblémákat vízió és akció szintjén is képesek kezelni.

A MindMiners üzletfilozófiáját meghatározza a megbízói oldal és a kommunikációs csapat közti partneri dinamika. Ügyfeleik mindennapi kihívásait részletesen megismerve és élő kapcsolatot tartva teremtenek magas hozzáadott értéket - innen a MindMiners. A tudatosan kis létszámú, 10 fős, főleg jelentős tapasztalattal rendelkező szakemberekből álló csapat képes rugalmasan, a rutinszerű berögződések és a felskálázódásból eredő dobozos termékek helyett egyedi megoldásokat szállítani. A háttérben ugyanakkor tapasztalt, a tulajdonosokkal szintén sokéves közös szakmai múltat ápoló piackutató, marketing, service design, grafikai, videós cégek és szabadúszók támogató szakmai networkje működik, akik “konfigurálás nélkül” bevethetőek egy-egy specialista feladatra - erre utal a kollektíva.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!