A MITTE-t választotta a DVM-Greenfield

A MITTE-t választotta a DVM-Greenfield
DVM-Greenfield néven indít közös vállalatot a DVM group és a Greenfield Development. Az összefogás célja, hogy kombinálják az DVM group évtizedes építőipari tapasztalatait a Greenfield Development átfogó ipari generálkivitelezési ismereteivel. Az új társaság szoros együttműködést alakított ki a Limelog gyártó és logisztikai céggel, hogy egyedülálló, integrált szolgáltatásokat kínáljon ügyfeleinek a hazai piacon. Az induláskor a DVM-Greenfield már több mint 70 000 négyzetméter generálkivitelezési és projektmenedzsmenti megbízással rendelkezett a portfóliójában.

Az DVM group az egyik elismert építőipari vállalkozás Magyarországon, mely számos területen aktív az építőipar és ingatlanfejlesztés terén. Fő tevékenységei közé sorolható az épülettervezés, generálkivitelezés, projektmenedzsment és tanácsadás. Széles spektrumú szolgáltatásokat kínál az ipari, kereskedelmi és lakóingatlanok tervezésében és megvalósításában, valamint részt vesz ingatlanfejlesztési projektekben is. A vállalatcsoport szerteágazóan tevékenykedik az építőiparban, ideértve a kereskedelmi és irodai épületek, logisztikai központok, lakóparkok és infrastrukturális projektek kivitelezését és fejlesztését is.

A Greenfield Development 2022-ben indult el magas szintű generálkivitelezői és tanácsadási szolgáltatásokkal az ipari ingatlanszektorban. A vállalat megalapítói között Móró Gábor, a Limelog tulajdonosa is szerepel, aki rendelkezik saját szállító járműparkkal és előregyártott betonelem gyárral, valamint Huszlicska Dávid és Szélesi Dániel, akik évtizedes, 400 000 négyzetméter raktár- és gyártócsarnok építésében szerzett tapasztalattal felvértezett szakemberek, és akik a CTP vezetői pozícióit hátrahagyva társultak a Greenfield Development megalapításában. A DVM group részéről Massányi Tibor ügyvezető partner csatlakozott be az új vállalat vezetőségébe, mint ügyvezető.

Az DVM-Greenfield az ipari ingatlanszektorban teljes körű szolgáltatásokat kínál, beleértve a fenntartható raktár- és gyártócsarnokok kulcsrakész generálkivitelezésétől kezdve a projektmenedzsmenten át egészen a szakmai tanácsadásig. A Limelog gyártó- és logisztikai kapacitásának köszönhetően, saját előregyártott vasbetonelemekkel és saját szállító járműparkkal, a szokásos iparági normáknál gyorsabban képesek lesznek átadni az igényeknek megfelelő létesítményeket. Fontos megjegyezni, hogy ez a partnerség nem vonja maga után a teljes egyesülést; az DVM group, a Greenfield Development és a Limelog továbbra is folytatja korábbi tevékenységét, azonban az DVM-Greenfield vállalaton keresztül képesek kielégíteni egyre növekvő ügyfélkörük integrált igényeit is.

A DVM - Greenfield a MITTE-t választotta kommunikációs ügynökségének. A Mitte feladatai a logó és weboldal elkészítése, valamint a sajtómenedzsment és a LinkedIn profil kezelése. Az ügynökség korábban már számos hasonló projekt arculattervezéséért és brandépítéséért felelt, úgy, mint a Skanska Magyarország, az S IMMO és a Convergence.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!